top of page

Algemene voorwaarden 2022

1. Stijl 

Jullie hebben mij gekozen als fotograaf voor jullie inimini. Wat leuk! Waarschijnlijk hebben jullie mij geboekt omdat de stijl van mijn fotografie jullie aanspreekt. Ik werk altijd volgens deze stijl en vanuit mijn eigen gevoel en professionele kijk op wat mooi is. Ideeën zijn welkom, poses of foto’s van andere fotografen kopiëren doe ik nooit.

 

2. Betaling

Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij per mail een factuur. De factuur moet binnen 7 dagen worden voldaan op het in de factuur vermeldde rekeningnummer. Is de shoot binnen de betalingstermijn van 7 dagen gepland? Dan moet de betaling op de dag van de shoot voldaan zijn. Zodra de betaling is voldaan, is jouw boeking definitief. Als ik geen of een onvolledige betaling heb ontvangen, wordt de shoot door mij geannuleerd.

 

3. Levering 

Alle beelden worden binnen 4 weken geleverd via een online gallery. Jullie mogen zelf een selectie maken van de beelden die jullie het allermooiste vinden. Ik lever de foto’s volgens het pakket dat door jullie is aangevraagd. Wil je toch meer foto’s dan vooraf aangegeven? Dat kan tegen meerprijs, kijk voor de actuele prijzen van de pakketten op mijn website. Geef bij mij aan welk pakket je graag zou willen.

 

4. Annulering

Bij slecht weer (regen, sneeuw, ijzel of heel veel bewolking) kunnen jullie maar ook ikzelf bepalen om de shoot/workshop te verplaatsen. Bij ziekte van mij of mijn kindje, of van jullie of jullie kindje geldt ook dat de shoot/workshop verplaatst mag worden naar een ander passend moment. Annuleer je de shoot/workshop vier weken van te voren? Dan krijg je het volledige bedrag terug. Bij annulering tot twee weken van te voren ontvang je de helft van het bedrag terug. Bij annulering binnen twee weken van te voren ontvang je geen geld terug. Annuleringen dienen altijd schriftelijk per mail gedaan te worden.

 

5. Bewerking

Alle foto’s worden zorgvuldig door mij nabewerkt. Ook hierbij werk ik altijd volgens mijn eigen stijl en vanuit mijn eigen professionele blik op wat mooi is. Ik lever nadrukkelijk geen RAWbestanden of onbewerkte foto’s aan. Het zelf nabewerken van mijn foto’s door middel van grafische bewerkingsprogramma’s, door het gebruik van filters op social media of door het bijsnijden van mijn foto’s is niet toegestaan. 

 

6. Gebruik van de foto’s door jullie en/of derden

De foto’s die ik voor jullie maak, zijn bestemd voor jullie zelf. Deel je de foto’s online? Dan zie ik graag dat je mijn naam @iniminifotografie gebruikt zodat duidelijk is dat ik de beeldmaker ben. De foto’s mogen niet door derden of voor commerciële doeleinden gebruikt worden, tenzij anders afgesproken. Hiervoor gelden andere, op maat gemaakte, tarieven. 

 

7. Kwaliteit

De foto’s die ik maak zijn van hoge kwaliteit en kunnen ook groot afgedrukt worden, bijvoorbeeld op behangpapier. Wil je zoiets graag? Geef dit dan vooraf even bij mij aan, dan kan ik er rekening mee houden. Ik lever alleen digitale foto’s op hoge resolutie via een online gallery. Wil je de foto’s laten drukken? Kies dan voor een drukker die op hoogwaardige materialen drukt. De manier van drukken en de keuze hierin is je eigen verantwoordelijkheid. Voor een advies waar je dit het beste kunt laten doen kun je contact met mij opnemen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de drukkwaliteit. 

 

8. Gebruik van de foto’s door mij

Een selectie van de foto’s die ik van jullie maak, gebruik ik graag voor mijn website en/of social media. Heb je hier bezwaar tegen? Laat me dit dan even weten. Vooraf check ik ook altijd bij jullie of ik de foto's mag delen.

 

9. Tegoedbonnen

Cadeau-/tegoedbonnen kun je inzetten bij het boeken van een shoot en worden in mindering gebracht op de shootprijs. Geef vooraf aan dat je jouw tegoedbon in wilt zetten. Kijk voor de actuele prijzen op mijn website. 

bottom of page