top of page
Natuurlijke-newbornshoot.jpg

Wat je voor altijd wilt onthouden

De geur van je newborn baby, die kleine voetjes en handjes met piepkleine teentjes en vingertjes. Nieuw leven, wat een wonder. Jullie hebben net een zwangerschap en bevalling achter de rug en zijn zowel moe als trots en extatisch dat jullie kleintje er eindelijk is. Na de eerste week merk je al hoe snel de tijd gaat: je baby verandert elke dag een beetje. Daarom is het heel waardevol om deze tijd vast te laten leggen tijdens een newbornshoot.

Vier de komst van je baby met een newbornshoot

Voor heel eventjes stap ik jullie babybubbel binnen tijdens de babyshoot om een tijd vast te leggen die nooit meer terugkomt. Het knuffelen, voeden, je inimini die als een klein bolletje op je ligt. Op bed, in de babykamer of op de bank. Misschien wel met een trotse grote broer of zus erbij. Tijdens de babyshoot volgen we het ritme van je kleintje en tussendoor geef ik jullie kleine aanwijzingen voor wat verschillende houdingen, zonder het gevoel dat je aan het poseren bent. De newbornshoot is bij jullie thuis en ontspannen en ongedwongen. Bij heel warm weer zou je ook kunnen kiezen voor buiten, dat kan ook prachtig zijn.

Mijn werkwijze vooraf en tijdens de newbornshoot

De meeste ouders nemen een paar maanden voor de uitgerekende datum contact met mij op om een datum te reserveren voor de babyshoot. Je bent meestal verzekerd van een plek wanneer je mij mailt als je ongeveer 20 weken zwanger bent. Vooraf stuur ik je mijn brochure waarin alles staat wat je wilt weten om je optimaal voor te bereiden. Ik zet twee data in mijn agenda zodat we ook een back-up plan hebben. Op basis van het licht in jullie huis plannen we het beste tijdstip in. Tijdens de shoot volgen we het ritme van je kleintje en is er geen haast. Ik neem alle tijd voor jullie en begeleid jullie voor de camera zodat jullie een mooie en blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd hebben. Over kleding hoef je je geen zorgen te maken: ik heb een collectie droomjurken voor jou en pakjes en swaddles voor de baby.

Natuurlijke-newbornfotografie.jpg
Newbornshoot-tweeling.jpg
Babyshoot-Zwolle.jpg

Pakket 1

10 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
655 euro

Pakket 2

30 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
798 euro

Pakket 3

Full gallery
Je ontvangt alle foto's
1050 euro

Familiefotograaf-Den-Haag_edited.png
bottom of page