Newbornshoot-Zwolle.jpg
Natuurlijke-newbornfotografie.jpg

Wat je voor altijd wilt onthouden

De geur van je newborn baby, die kleine voetjes en handjes met piepkleine teentjes en vingertjes. Nieuw leven, wat een wonder. Jullie hebben net een zwangerschap en bevalling achter de rug en zijn zowel moe als trots en extatisch dat jullie kleine inimini er eindelijk is. Na de eerste week merk je al hoe snel de tijd gaat: je baby verandert elke dag een beetje. Daarom is het heel waardevol om deze tijd vast te laten leggen tijdens een newbornshoot.

Vier de komst van je baby met een newbornshoot

Voor heel eventjes stap ik jullie babybubbel binnen tijdens de babyshoot om een tijd vast te leggen die nooit meer terugkomt. Het knuffelen, voeden, je inimini die als een klein bolletje op je ligt. Op bed, in de babykamer of op de bank. Misschien wel met een trotse grote broer of zus erbij. Tijdens de babyshoot volgen we het ritme van je baby en tussendoor geef ik jullie kleine aanwijzingen voor wat verschillende houdingen, zonder het gevoel dat je aan het poseren bent. De newbornshoot is bij jullie thuis en ontspannen en ongedwongen. Bij heel warm weer zou je ook kunnen kiezen voor buiten, dat kan ook prachtig zijn.

Mijn werkwijze vooraf en tijdens de newbornshoot

De meeste ouders nemen een paar maanden voor de uitgerekende datum contact met mij op om een datum te reserveren voor de babyshoot. Je bent meestal verzekerd van een plek wanneer je mij mailt als je ongeveer 20 weken zwanger bent. Vooraf stuur ik je mijn brochure waarin alles staat wat je wilt weten om je optimaal voor te bereiden. Ik zet twee data in mijn agenda zodat we ook een back-up plan hebben. Op basis van het licht in jullie huis plannen we het beste tijdstip in. Tijdens de shoot volgen we het ritme van je kleintje en is er geen haast. Ik neem alle tijd voor jullie en begeleid jullie voor de camera zodat jullie een mooie en blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd hebben. Over kleding hoef je je geen zorgen te maken: ik heb een collectie droomjurken voor jou en pakjes en swaddles voor de baby.

Natuurlijke-newbornfotografie.jpg
Newbornfotograaf-Utrecht.jpg

Info & investering newbornshoot

Haal alles uit je shoot 

 • Ik neem alle tijd, in totaal zijn we ongeveer 1,5 – 2 uur foto’s aan het maken. We volgen het ritme van de baby en doen wat goed voelt.

 • Binnen de eerste 14 dagen na de bevalling kom ik bij jullie langs met een uitloop naar zes weken. Dag en tijdstip is in overleg. We plannen twee data, ook eentje als back-up, mocht je bevalling anders lopen.

 • De foto's worden gemaakt in het comfort van jullie eigen huis.

 • Minimaal 30 foto’s in hoge resolutie, digitaal en zorgvuldig nabewerkt.

 • Print op A3 formaat.

 • 495 euro.

Een fotoshoot doe je niet iedere dag. Maak daarom gebruik van mijn extra's zodat je foto’s nog mooier worden. Ik weet uit ervaring precies wat goed werkt qua kleuren en stoffen op de foto en geef je graag advies over wat jullie aantrekken. Ook heb ik een klantengarderobe waar je droomjurken uit mag lenen. Voor je baby heb ik de mooiste pakjes, dekentjes, minislofjes en mutsjes die je mag lenen.

Goed om te weten

Ik leg jouw herinneringen vast, op maat en met de hand gemaakt  

 • Jouw plek is definitief in mijn agenda gereserveerd na betaling van de factuur, die stuur ik je na jouw aanvraag apart na. De factuur mag je in delen betalen als je dat fijn vindt.

 • Ik neem een beperkt aantal shoots per maand aan. Bekijk hier mijn beschikbaarheid.

 • Om je voor te bereiden op de shoot ontvang je een link naar mijn online brochure met daarin tips en informatie. 

 • Vier weken na jouw shoot ontvang je een link naar jouw persoonlijke online gallery waar je alle foto's kunt bewonderen en delen met je vrienden en familie.

 • Boek je ook een zwangerschapsshoot? Dan krijg je 15% korting op jouw shoots.

In alle foto’s die ik voor jou maak, zit mijn hart en heel veel liefde. De nabewerking is een groot onderdeel van het werk dat ik maak. Het is handwerk en elke foto bekijk en behandel ik afzonderlijk. Ik lever maatwerk voor jou en ik neem de tijd die nodig is.  Al mijn foto’s moeten ingelijst kunnen worden en het is mijn doel om jou dat ene moment iedere keer dat je de foto ziet te laten herbeleven. 

Bewegend beeld van je baby

Bij een newbornshoot kan ik ook een minivideo van jullie kleintje maken, zodat je bewegend beeld hebt van deze speciale tijd. De video is gegarandeerd een tranentrekker :) Bewegend beeld komt vaak nog net iets meer binnen. Je kunt de newbornvideo alleen boeken in combinatie met een shoot.

 • Iniminivideo van 45 seconden.

 • Voor altijd mooi bewegend beeld van jullie als gezin met jullie pasgeboren kindje.

 • Meerprijs: 185 euro.

Natuurlijke-newbornshoot.jpg