top of page
Veldje-wildbloemen.jpg

Bloemendroomworkshop

Een van mijn lievelingsshoots: de bloemendroom :) Ik heb een speciaal prive veldje waar het volstaat met witte margrieten en hopelijk nog veel meer bloemen die we gaan zaaien. Op dinsdagavond 6 juni neem ik 4 van jullie mee in het fotograferen in deze bijzondere setting die er maar zo kort is elk jaar. Bij de bloemendroom past een motherhoodshoot heel goed. Er zal een mama zijn met een of meerdere jonge kindjes die we hier gaan vastleggen. Het fotograferen werkt voor een groot deel hetzelfde als bij een golden hourshoot, behalve dat we nu te maken hebben met bomen, iets feller licht aan het begin van de shoot en natuurlijk het groen van het gras en de reflectie daarvan. Ik ga je leren hoe ik mijn dromerige bloemenfoto's maak & hoe je zorgt voor afwisseling in de serie.

Programma golden hour workshop 

Vooraf: online theoriegedeelte via Zoom.

Samen shooten waarbij ik het gezin style, aanstuur en alle instellingen met je deel. Tussendoor beantwoord ik de vragen die je hebt terwijl je aan het fotograferen bent. Naderhand ontvang je mijn feedback op de foto's en je edit.

Voor wie

Deze workshop is voor jou als jouw hart sneller gaat kloppen van het vastleggen van mama's en kleintjes in een romantische, natuurlijke motherhoodsetting  en hier meer over wilt leren. 

Je fotografeert op de manuele stand met een spiegelreflex- of systeemcamera. Je bent professioneel of hobby fotograaf en bekend met sluitertijd, ISO en diafragma.

Wat komt er aan bod in het theoriedeel?

  • Techniek en instellingen.

  • Compositie.

  • Locatie scouten.

  • Kijken naar het licht en weten welke instellingen je wanneer gebruikt + weten hoe je het golden hour licht inzet.

  • Aansturing van het gezin op een manier die storytelling de ruimte geeft.

  • Styling.

  • Nabewerking & workflow.

  • Het maken van unieke fotoverhalen.

Familie-fotoshoot-Drenthe.jpg

Nieuwe workshop datum!

Dinsdag 6 juni 19.45 - 21.00 uur

Omgeving Meppel (prive bloemenveldje).

Theoriedeel van 90 minuten in de week voorafgaand, via Zoom.

Investering: 500 euro incl. btw

Familiefotograaf-Den-Haag_edited.png
bottom of page