Familie-shoot-Zwolle.jpg

Build your business sneltrein

Groepscoaching in een minigroep met maximaal resultaat

  • Een maand lang mij aan je zijde

  • Opdrachten om jouw business en je fotografie te laten groeien

  • Elke week een zoomcall van een uur met mij en de groep ('s avonds)

  • Afsluiting met een wandeling en picknick in een mooi natuurgebied & een styled shoot

  • Start op donderdag 1 september!

Investering: 1111 euro excl btw.

Elke week een ander thema en een opdracht

Waar moet je aan denken als je van jouw passie jouw werkt wilt maken? Welke stappen kun je zetten? En hoe staat je bedrijf stevig en in flow? Hier gaan we ons samen een maand lang volledig op focussen. Lees hieronder verder over de thema's.

Start op donderdag 1 september om 20.00 uur via Zoom!

Week 1: jij bent jouw bedrijf. Wie ben jij, wat ziet jouw unieke oog, wat voor stijl heeft jouw fotografie, waar wil je creatief gezien naartoe? En hoe kun je dit gaan bereiken? Deze creatieve sessie is op dinsdag 6 september tijdens een lunch in een natuurgebied bij Hilversum. We gaan hier letterlijk knippen en plakken en we duiken in onze fotografiestijlen en gaan er de loep op leggen. Waar wil je heen, wat vind je nou echt mooi en waarom?

Week 2: beelden maken en afleveren: techniek, instellingen, apparatuur, aansturen,  en editing (zoomsessie van een uur in de week van 12 september).

Week 3: klanten krijgen. Marketing- & communicatieplan en strategie. Money talk en 1 op 1 feedback op je huidige werkwijze en uitingen (zoomsessie van een uur in de week van 19 september).

Week 4: let's make magic! We sluiten de maand af met een wandeling en picknick in een mooi natuurgebied + een styled shoot. Tijdens de styled shoot kun je helemaal los om beelden te creëren voor jouw portfolio. Bij dit onderdeel komt ook de aansturing en posing terug en natuurlijk de techniek en instellingen. De styled shoot is in de week van 26 september, exacte datum stemmen we af met de groep.

Extra: ik ben elke werkdag via de app beschikbaar voor het beantwoorden van al jouw vragen en deel al mijn kennis met jou.