top of page
Mentoressie-fotografie.jpg

Zin om next level te gaan met jouw familieshoots?

Compositiegids voor family shoots

Ken je dat? Je bent op een mooie locatie. De zon schijnt. Voor je staat een gezin met kindjes. Klaar om vastgelegd te worden door jou. Je pakt je camera, gaat van start, maar na 20 minuten loop je vast. "Wat zullen we nu eens gaan doen?" denk je. En ondertussen blijf je toch gewoon doorklikken zodat het gezin denkt dat je helemaal in control bent. Jij bent tenslotte de fotograaf die ze hebben ingehuurd. Guess what: iedereen heeft deze momenten, ook ik. En je kunt ze in je voordeel gebruiken. Hoe je dat doet? Dat leer ik jou. Zodat jij zelfverzekerder, creatiever en meer ontspannen bij jouw volgende family shoot staat te stralen met je camera. Waardoor jouw werk next level zal gaan, want jij gaat ontspannen en in je kracht staan. Let's make magic!

"Dan sta ik daar met het gezin en na een paar poses blokkeer ik." 

"Ik maak vaak veel foto's achter elkaar, blijf maar klikken. Anders ben ik bang dat het er niet professioneel uit ziet." 

"Mijn foto's zijn prima, maar ik doe altijd hetzelfde met het hetzelfde resultaat als gevolg. Ik wil een stap verder."

"Ik wil foto's waar liefde, plezier en verbinding van af spat. Maar hoe doe ik dat?"

Composities-voor-fotografie.jpg

Magische beelden en een yes gevoel na je shoot! Met de compositiegids ga jij meer in je kracht staan.

Familiefotograaf-strand.jpg

Je krijgt een kijkje in mijn wereld en kunt zien hoe ik mijn beelden creëer

De afgelopen jaren heb ik een paar honderd gezinnen mogen vastleggen. En ja dat ging met vallen en opstaan. Sommige dingen die ik probeerde werkten totaal niet, andere dingen wel en die paste ik dan de volgende shoot weer toe. Deze gids is een lijst van deze jaren aan proberen en testen. en hierin vind je mijn allerbeste tips. Alles wat je in deze gids vindt, heb ik in de praktijk getest. Het resultaat zie je in mijn foto's. 

Is de compositiegids iets voor mij?

Deze compositiegids heb ik gemaakt voor fotografen en starters die klaar zijn om een kwaliteitssprong te maken met hun werk. Die hun klanten willen verrassen met een afwisselende serie foto's waaruit een verhaal spreekt. Voor de beeldmakers die hun creativiteit willen prikkelen en beter willen worden. Geschikt voor zowel de hobbyfotograaf als de professionele plaatjesmaker.

Compositiegids-voor-familieshoot.jpg
Compositiegids-voor-familiefotoshoot.jpg
Composities-voor-familieshoot.jpg
Composities-voor-familieshoot.PNG

"Een van de weinige fotografen die alles op een systematische en methodische manier probeert neer te zetten zodat het begrijpelijk wordt en een ander handvatten krijgt. Goed doordacht."

"Wil je even laten weten hoe waardevol het is van zo'n ervaren fotograaf tips en trucs te zien en te krijgen. Ontzettend blij mee."

"Jaaa! Heel erg blij mee. Vind het superleuk om me erin te verdiepen en verbeteren."

Wat je allemaal krijgt:

Deze gids is voor jou als je wel wat inspiratie en hulp kunt gebruiken en een leidraad wil voor jouw familieshoots. In de digitale gids staan de composities die ik gebruik met aansturingstips erbij. Ik laat je zien hoe ik met 1 compositie, veel verschillende foto's kan maken. Waardoor ik een afwisselende fotoserie aan mijn klant kan afleveren. 

  • Uitgebreide digitale gids met mijn meestgebruikte composities, aansturingstips en voorbeelden in video en tekst.

  • Direct toepasbaar op jouw eigen shoots.

  • Extra: meekijken bij een shoot.

  • Toegang tot de gids met link & wachtwoord (ontvang je na betaling), toegang tot updates en aanvullingen.

  • 119 euro (incl. BTW).

  • Let op: mijn mails komen soms in de spambox terecht. Check daar dus ook even.  Na betaling ontvang je direct toegang tot de gids.

Natuurlijke-familiefotografie.jpg

Veelgestelde vragen over de compositiegids

Ik heb al een workshop en/of mentorsessie bij je gevolgd. Is de compositiegids een aanvulling?

Jazeker! In mijn workshops bespreek ik alleen een kort lijstje van composities. Dat is hoe deze gids ontstond. Maar het gaat nog veel dieper dan dat. De gids bestaat uit meekijkvideo's, aansturingstips, uitleg over mindful fotograferen en nog veel meer. Ik denk dat je in de workshop ongeveer 20% of minder hebt gezien van deze gids.

Fotografie is mijn hobby, ik fotografeer (nog) niet professioneel. Is de gids wel geschikt voor mijn niveau?

De gids is voor alle niveaus en ook absolute beginners hebben hier denk ik heel veel aan. Je kunt meekijken met mij en ik geef je nieuwe ideeën om te leren kijken en beslissen wat jij gaat maken. Hierin kijk je met mij mee en bespreek ik de beelden met je.

Ik wil de gids cadeau geven. Kan dat ook?

Tuurlijk kan dat, super tof cadeau! Stuur mij een mailtje met de bovenstaande knop en je ontvangt van mij een betaallinkje. Na betaling ontvang je van mij de link en het wachtwoord naar de compositiegids. Jij kunt deze doorsturen naar diegene die je wilt verrassen. Mocht je het leuk vinden dan kan ik je ook een van mijn kaartjes sturen die je kunt geven. Vermeld dit dan even in je mailtje, dan stuur ik een kaartje naar je op.

Familiefotograaf-Den-Haag_edited.png
bottom of page