Familiefotografie-Zwolle.jpg

Familie fotoshoot Apeldoorn / Drenthe

Let's create memories

Familie fotoshoot Apeldoorn

De tijd vliegt voorbij en voor je het weet, is je kindje weer een jaartje ouder. Bij de familie fotoshoot zetten we de klok eventjes stil, want in een druk gezinsleven gaat alles in rap tempo. Ik fotografeer jullie gezin ongeposeerd, naturel, spontaan en ontspannen.

Plezier maken staat centraal tijdens de familie fotoshoot. In overleg vinden we de perfecte locatie voor de shoot, buiten is vaak een fijne plek. Hier kunnen de kindjes spelen en rondrennen en daar is altijd genoeg licht. Wat vaak een mooi zacht resultaat geeft is een golden hour shoot. Dit is vlak voor de zon ondergaat. Om het mooiste licht mee te pakken kunnen jullie ervoor kiezen om de kindjes voor een keertje wat later op bed te leggen.
Vind je dit niet fijn? Dan kan je ook kiezen voor de full sun shoot. Hieronder lees je daar meer over :)

Natuurlijke familie fotoshoot Drenthe

Full sun familie fotoshoot in Apeldoorn e.o.

Een familie fotoshoot rondom Apeldoorn of Drenthe speciaal voor wie houdt van foto's met iets meer body en kleur: de full sun fotoshoot. Net iets anders dan de golden hour sfeer en voor de kleintjes die niet tot laat op kunnen blijven. De full sun wordt geshoot in de ochtend of aan het einde van de middag. Vaak in een gebied waar we zowel met bomen als met zon of gebouwen kunnen werken die schaduw in het beeld brengen. Deze familie fotoshoot heeft een iets energiekere en stoerdere vibe dan de golden hour shoot. Voor wat kies jij? 

Familie fotoshoot Drenthe
Familie fotoshoot Drenthe Apeldoorn
Familie fotoshoot Apeldoorn Drenthe

Mijn werkwijze

Wat ik belangrijk vind tijdens de familie fotoshoot is dat jullie je als gezin op je gemak voelen en dat de sfeer ontspannen is. Door middel van aanwijzingen neem ik de leiding in de shoot, maar alles gaat spelenderwijs. De kindjes mogen vooral lekker spelen. Soms geef ik ze wel wat opdrachten, zoals: geef stiekem een kusje op papa's neus. Dit vinden kindjes vaak grappig en het zorgt voor spontane momenten op de foto. Dit is wat ik graag voor jullie vastleg.

Wanneer we op de heide afspreken, weet ik een route die we wandelen waar het rustig is. Ik vind het leuk om mezelf te ontwikkelen en nieuwe locaties te ontdekken. Ik woon in Drenthe en hier zijn genoeg prachtige plekken te vinden. Denk aan magische bosgebieden met zand, water en heide. In het begin van de zomer, rond mei en juni, staan de velden vol met wildbloemen. Alleen in die maanden is het mogelijk om een bloemendroomshoot te doen. Wat betreft locatie werk ik door heel Nederland en samen kunnen we afspreken wat fijn is. Rondom Apeldoorn en Drenthe ken ik veel verschillende locaties om een mooie familie fotoshoot te doen.

Alle foto's worden door mij nabewerkt in mijn kenmerkende stijl. 

Wat draag je tijdens een familie fotoshoot?

Het belangrijkste is dat jullie goed bij elkaar passen. Wat betekent dat de kleuren en stoffen mooi op elkaar zijn afgestemd. Voor de shoot sturen de meeste mensen mij wat foto's van mogelijke outfits. Samen kijken we dan of deze combinaties goed bij elkaar passen. Daarbij houd ik ook de omgeving waarin we zullen fotograferen in gedachten. Voor de mama's heb ik een verzameling droomjurken om uit te kiezen. Je krijgt een brochure met alle info en een link naar het lookbook met alle droomjurken zodra ik de boeking heb ontvangen.

Ik wil een shoot boeken, wat zijn de vervolgstappen?

  1. Jij kiest jouw shoot: familie, zwangerschap of newborn en vult het formulier onderaan de pagina in.

  2. Ik neem contact met je op om een datum en locatie voor jullie familieshoot af te spreken rondom Apeldoorn en Drenthe of ergens anders. 

  3. Nadat we de datum hebben, ontvang je van mij een factuur waarmee je definitief reserveert.

  4. Je kunt direct verder lezen in mijn brochure en krijgt waarschijnlijk keuzestress door de collectie droomjurken ;)

  5. Ik kijk graag mee met de styling en help je om er een mooi geheel van te maken.

  6. En dan is het tijd om te shooten en lekker alles los te laten en samen te zijn.

  7. Ik bewerk de foto's na de shoot en stuur jou een preview, kun je vast even spieken hoe het is geworden.

  8. Na 3 weken ontvang je een linkje naar de online gallery. Je kunt nu alle beelden kiezen die jij wilt, afhankelijk van het pakketje dat je gekozen hebt (upgraden kan!).

  9. Heb je jouw lievelingsbeelden gekozen? Ik stuur je een downloadlinkje waarmee je jouw foto's op hoge resolutie kunt downloaden.

  10. Stuur je mij jouw adres nog even? Dan ontvang je binnenkort een verrassing op je deurmat.

Pakket 1

10 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
339 euro

Pakket 2

30 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
495 euro

Pakket 3

Full gallery
Je ontvangt alle foto's
575 euro

Boek hier jouw familie fotoshoot
arrow&v
arrow&v
Welke dag komt je het beste uit?
arrow&v

Bedankt voor je boeking!

Natuurlijke familie fotoshoot Apeldoorn