top of page
Familieshoot-Den-Haag.jpg

Jullie verhaal in beeld

De gezinnen die ik voor mijn lens krijg, willen ongeposeerde en naturelle beelden. Maar vooral willen ze hun verhaal en liefde in beeld zien. Zodat alle gevoelens een stukje tastbaarder worden. Tijdens een familyshoot fotografeer ik in het moment, vanuit mijn hart. Hoe meer aandacht jullie voor elkaar en voor de kindjes hebben, hoe mooier de foto's worden.

Familieshoot-Den-Haag.jpg

Mini story

10 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
655 euro

Full story

30 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
795 euro

Complete story

Full gallery
Je ontvangt alle foto's
1050 euro

Hoe verloopt een familieshoot?

Het mooiste is om af te spreken tijdens golden hour. Dat is het gouden uurtje met het allerzachtste licht van de dag. Dit is in de zomermaanden 's avonds en mijn tip is altijd om je kindjes op die dag bijvoorbeeld langer te laten slapen tussen de middag zodat ze het 's avonds volhouden. Eigenlijk gaat het altijd goed en vinden ze het een avontuur om 's avonds op een mooie plek te mogen spelen en op de foto te gaan. De shoot duurt ongeveer 60 minuten, met kleintjes van rond de 1 jaar soms zelf nog wat korter. Vooraf bereiden we de shoot voor: de locatie en kleding stemmen we af. Ook kom ik graag wat meer over jouw gezin te weten zodat ik makkelijk op jullie kan afstemmen tijdens het fotograferen. Ik zet vaak verschillende lenzen en ook mijn drone in om afwisselende beelden te creëren voor jullie. Mijn doel is geen picture perfect familiefoto's met een glimlach, maar echte foto's waarop jullie je kinderen terugzien hoe ze zijn en waarop jullie band voelbaar is.  Je mag tijdens de shoot dus helemaal opgaan in het moment en alles loslaten. Zo wordt het resultaat het allermooiste. Hier begeleid ik jullie helemaal in en ik geef je genoeg aanwijzingen en sturing zodat we alle foto's kunnen maken voor een compleet familieverhaal.

Ongeposeerd / naturel / verhalend / vrij / blote voeten / uniek / zand / wind in je haren / sproetjes / ontdekken / spelen / handjes vast /
zwierende jurk / samen zijn / in het moment / hart aan / hoofd uit.

Familieshoot-Drenthe.jpg
Familiefotografie-workshop.jpg
bottom of page