Workshop-golden-hour-fotografie.jpg
Atefeh-30.jpg

Mijn werkwijze

Tijdens de familieshoot vind ik het belangrijk dat de sfeer ontspannen is en dat jullie je als gezin op je gemak voelen. Ik geef jullie aanwijzingen en neem de leiding in de shoot, maar alles gaat spelenderwijs. Kindjes hoeven van mij niets en mogen vooral lekker spelen. Vaak geef ik ze wat opdrachten die ze mogen uitvoeren, bijvoorbeeld: geef stiekem een kusje op mama's neus. Dat vinden kindjes vaak heel grappig en het zorgt voor veel connectie en spontane momenten op de foto. En dat is wat ik graag voor jullie vastleg. Als we op het strand afspreken, wandelen we een vaste route die ik goed ken en waar het rustig is. We eindigen de shoot bij de zee. Ik vind het ook heel leuk om nieuwe locaties te ontdekken en vind ook het bos of de heide prachtig. In mei en juni staan de velden vol wildbloemen en alleen in die maanden kun je een bloemendroomshoot doen. Verder worden alle foto's zorgvuldig door mij nabewerkt in de voor mij kenmerkende stijl.

Let's make memories

De weken vliegen voorbij en voor je het weet ben je alweer een jaar verder. Tijdens de familieshoot bevriezen we de tijd voor eventjes. Ik fotografeer jouw gezin op een ontspannen manier: ongeposeerd, naturel en spontaan.​​

Bij een familieshoot is het belangrijk dat jullie ontspannen en plezier hebben. In overleg kiezen we de locatie, vaak is buiten fijn. Daar kunnen de kindjes lekker rondrennen en spelen en we hebben altijd genoeg licht. Met een golden hour shoot, vlak voor de zon ondergaat, krijg je het allermooiste resultaat. Veel ouders kiezen ervoor om hun kindjes voor een keertje wat later op bed te leggen zodat we het mooiste licht kunnen meepakken.

Natuurlijk-familiefotografie.jpg

Wat draag je tijdens een familie fotoshoot?

Het belangrijkste is dat jullie goed bij elkaar passen (zonder precies dezelfde combinaties aan te hebben). Dus dat de kleuren en stoffen mooi op elkaar zijn afgestemd. De meeste mensen sturen mij vooraf wat foto's van mogelijke outfits. We kijken dan samen of de combinaties werken. Hierbij let ik ook op de omgeving waarin we zullen fotograferen. Voor de mama's heb ik een collectie droomjurken om uit te kiezen. Nadat ik jouw boeking heb ontvangen, stuur ik je een brochure met alle info en een link naar het lookbook met alle droomjurken.

Natuurlijke-familiefotografie.jpg

Info & investering familieshoot

Haal alles uit je shoot 

  •  De foto's worden bij voorkeur buiten gemaakt. Locatie is in overleg.

  • Het tijdstip waarop we afspreken is ongeveer 1 uur voordat de zon ondergaat. We maken dan gebruik van het zachtste licht.

  • Minimaal 30 foto’s in hoge resolutie, digitaal en zorgvuldig nabewerkt.

  • Print op A3 formaat.

  • 495 euro.

Goed om te weten

Nabewerking 

  • Jouw plek is definitief in mijn agenda gereserveerd na betaling van de factuur, die stuur ik je na jouw aanvraag apart na. De factuur mag je in delen betalen als je dat fijn vindt.

  • Ik neem een beperkt aantal shoots per maand aan. Bekijk hier mijn beschikbaarheid.

  • Om je voor te bereiden op de shoot ontvang je een link naar mijn online brochure met daarin tips en informatie. 

  • Drie weken na jouw shoot ontvang je een link naar jouw persoonlijke online gallery waar je alle foto's kunt bewonderen en delen met je vrienden en familie.

In alle foto’s die ik voor jou maak, zit mijn hart en heel veel liefde. De nabewerking is een groot onderdeel van het werk dat ik maak. Het is handwerk en elke foto bekijk en behandel ik afzonderlijk. Ik lever maatwerk voor jou, ik neem de tijd die nodig is en streef naar perfectie. Al mijn foto’s moeten daarna ingelijst kunnen worden en het is mijn doel om jou dat ene moment iedere keer dat je de foto ziet te laten herbeleven. 

Een fotoshoot doe je niet iedere dag. Maak daarom gebruik van mijn extra's zodat je foto’s nog mooier worden. Ik weet uit ervaring precies wat goed werkt qua kleuren en stoffen op de foto en geef je graag advies over wat jullie aantrekken. Ook heb ik een klantengarderobe waar je droomjurken uit mag lenen. Je krijgt van mij een lookbook met parels van exclusieve jurken om uit te kiezen.

Natuurlijke-familiefotografie.jpg