top of page
Storytelling-familiefotografie.jpg

Let's make memories

Storytelling-familiefotografie.jpg

De weken vliegen voorbij en voor je het weet, is je kindje alweer een jaar ouder. Tijdens de familieshoot bevriezen we de tijd voor eventjes. Juist omdat het allemaal zo snel gaat in een druk gezinsleven. Ik fotografeer jouw gezin op een ontspannen manier: ongeposeerd, naturel en spontaan.​​

Bij een familieshoot is het belangrijk dat jullie ontspannen en plezier hebben. In overleg kiezen we de locatie, vaak is buiten fijn. Daar kunnen de kindjes lekker rondrennen en spelen en we hebben altijd genoeg licht. Met een golden hour shoot, vlak voor de zon ondergaat, krijg je een heel zacht resultaat. Veel ouders kiezen ervoor om hun kindjes voor een keertje wat later op bed te leggen zodat we het mooiste licht kunnen meepakken. Wil je dit liever niet? Kies dan voor de full sun shoot. Hieronder lees je daar meer over :)

Storytelling-familiefotografie.jpg

Full sun shoot

De full sun shoot is er speciaal voor wie houdt van foto's met iets meer body en kleur. Voor wie iets anders zoek en wil dat de golden hour sfeer. Een voor de kleintjes die niet zo makkelijk tot laat op kunnen blijven. We shooten full sun in de ochtend of aan het einde van de middag. In een gebied waar we zowel met de zon als met bomen of gebouwen kunnen werken die schaduw in het beeld brengen. Deze family shoot heeft een iets energiekere en stoerdere vibe dan de golden hour shoot. Wat kies jij? 

Familieshoot-Zwolle.jpg
Familieshoot-Zwolle.jpg
Familieshoot-Zwolle.jpg

Mijn werkwijze

Tijdens de familieshoot vind ik het belangrijk dat de sfeer ontspannen is en dat jullie je als gezin op je gemak voelen. Ik geef jullie aanwijzingen en neem de leiding in de shoot, maar alles gaat spelenderwijs. Kindjes hoeven van mij niets en mogen vooral lekker spelen. Vaak geef ik ze wat opdrachten die ze mogen uitvoeren, bijvoorbeeld: geef stiekem een kusje op mama's neus. Dat vinden kindjes vaak heel grappig en het zorgt voor veel connectie en spontane momenten op de foto. En dat is wat ik graag voor jullie vastleg. Als we op het strand afspreken, wandelen we een vaste route die ik goed ken en waar het rustig is. We eindigen de shoot bij de zee. Ik vind het ook heel leuk om nieuwe locaties te ontdekken en vind ook het bos of de heide prachtig. Ik woon in Drenthe en hier heb je prachtige bosgebieden met zand, water en heide. In mei en juni staan de velden vol wildbloemen en alleen in die maanden kun je een bloemendroomshoot doen. Qua locatie werk ik door heel Nederland en spreken we samen af wat fijn is. Verder worden alle foto's zorgvuldig door mij nabewerkt in de voor mij kenmerkende stijl.

Wat draag je tijdens een familie fotoshoot?

Het belangrijkste is dat jullie goed bij elkaar passen (zonder precies dezelfde combinaties aan te hebben). Dus dat de kleuren en stoffen mooi op elkaar zijn afgestemd. De meeste mensen sturen mij vooraf wat foto's van mogelijke outfits. We kijken dan samen of de combinaties werken. Hierbij let ik ook op de omgeving waarin we zullen fotograferen. Voor de mama's heb ik een collectie droomjurken om uit te kiezen. Nadat ik jouw boeking heb ontvangen, stuur ik je een brochure met alle info en een link naar het lookbook met alle droomjurken.

Pakket 1

10 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
655 euro

Pakket 2

30 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
798 euro

Pakket 3

Full gallery
Je ontvangt alle foto's
1050 euro

Storytelling-familiefotografie.jpg
bottom of page