top of page
Rens-Kroes-Iniminifotografie.jpg

Beelden die resoneren

Doen: kies drie beelden uit mijn werk die jou aanspreken en deel ze met mij (kan via de DM). Fijn als je erbij vertelt waarom deze beelden je aanspreken en welk gevoel je ervan krijgt.

Kleur/vorm/textuur

Doen: zoek in je feed, in tijdschriften, de natuur, op internet, in je kast of waar dan ook naar kleuren, vormen en texturen die jij het allermooiste vindt. Wil je ze me met delen en mij laten weten wat het in deze beelden is dat je aanspreekt? Wat voel je bij de kleuren, vormen en texturen? Waarom passen ze bij jou? Mail je de screenshots of foto's en je omschrijving naar mij?

Pinteresten

Doen: open Pinterest en zoek naar portretfoto's. Welke drie foto's die je vindt springen er voor jou uit? Wat maakt dat ze jou aanspreken? Ook deze beelden mag je naar mij mailen.

Jouw stijlmap

Je hebt mij straks een heleboel informatie gestuurd: tekst, beelden en het gevoel dat je ervan krijgt. Hiermee ga ik aan de slag. Op basis van je antwoorden maak ik een stijlmap voor je en geef ik je een advies over de locatie en kleding. Jouw antwoorden gebruik ik ook om mezelf creatief op de shoot voor te bereiden en de ideeën te laten stromen. 

Let's make memories
get to know you

Dank voor je openheid!

Familiefotograaf-Den-Haag_edited.png
bottom of page