top of page
Fotografie-workshop.jpg

Fotografieworkshops 

Fotografie is mijn grote passie en iets waar ik niet over uitgepraat raak. Wil je verder groeien in jouw werk? Heb je bepaalde struggles waar je keer op keer tegenaan loopt? Of heb je gewoon behoefte aan nieuwe inspiratie? Ik help je graag verder. Tijdens de workshops ga ik in op alle ins and outs van newborn- en familiefotografie. Met een mentorsessie kunnen we inzoomen op de vragen die jij hebt en maak ik jouw sessie op maat. Kijk hieronder welke workshop je graag zou willen volgen.

Familiefotografie-workshop.jpg

Familiefotografie

Samen met een klein groepje (max 4 deelnemers) een gezin vastleggen door een verhaal te vertellen met je beelden. 

Online-cursus-newbornfotografie.jpg

Newbornfotografie

Leren hoe je warme en liefdevolle newbornfoto's maakt & hoe je omgaat met licht, aansturing, broers en zussen en nog veel meer.

Veldje-wildbloemen.jpg

Bloemendroom

De workshop die ik elk jaar maar 1 keer geef: de bloemendroomshoot. In een magisch veld vol bloemen, perfect voor een motherhoodshoot.

Grow with me 
Een jaar lang elke maand inspiratie & groei

Jij wilt nieuwe inspiratie, elke maand iets nieuws, groeien en leren. Speciaal voor jou heb ik Grow with me bedacht. Elke maand staat er een brand new thema en content voor je klaar. Zodat jij zo vanaf de bank heerlijk kunt meegenieten van het creëren van mijn fotoverhalen. 

Familiefotograaf-strand-familie-fotoshoot-drenthe.webp
bottom of page