Fotografie-workshop.jpg

Mentorsessies en workshops voor fotografen

Fotografie is mijn grote passie en iets waar ik niet over uitgepraat raak. Wil je verder groeien met jouw werk? Heb je bepaalde struggles waar je keer op keer tegenaan loopt? Of heb je gewoon behoefte aan nieuwe inspiratie? Ik help je graag verder. Tijdens de workshops ga ik in op alle ins and outs van newborn- en familiefotografie. Met een mentorsessie kunnen we inzoomen op de vragen die jij hebt en maak ik jouw sessie op maat. Kijk hieronder welke workshop je graag zou willen volgen.

Grow with me - start in september!
Een jaar lang elke maand inspiratie & groei

Jij wilt nieuwe inspiratie, elke maand iets nieuws, groeien en leren. Speciaal voor jou heb ik Grow with me bedacht. Elke maand staat er een brand new thema en content voor je klaar. Zodat jij zo vanaf de bank heerlijk kunt meegenieten van het creëren van mijn fotoverhalen. 

Familiefotograaf-strand-familie-fotoshoot-drenthe.webp

Coming in september: online cursus golden hour fotografie 

Familieshoot-Den-Haag.jpg
Familieshoot-Drenthe.jpg

Online golden hour cursus

Fotografieworkshops in groepsvorm (op locatie)

Familiefotografie-workshop.jpg

Familiefotografie

Samen met een klein groepje (max 3 deelnemers) een gezin vastleggen door een verhaal te vertellen met je beelden. 

Online-cursus-newbornfotografie.jpg

Newbornfotografie

Leren hoe je warme en liefdevolle newbornfoto's maakt & hoe je omgaat met licht, aansturing, broers en zussen en nog veel meer.

Mentorsessie-familie-fotografie.jpg

Mentorsessie

Voor wie specifieke vragen heeft en graag een sessie op maat wil: samen fotograferen, een business talk, editen of een combinatie daarvan.

Nu beginnen: ONLINE fotografiecursus 

Voor als je graag direct wilt beginnen met leren, nieuwe inspiratie wilt opdoen vanuit je eigen huis en lekker in mijn keuken wilt rondkijken zijn er twee online cursussen. De eerste is een compositiegids waarin ik heel uitgebreid in ga op compositie en aansturing bij het fotograferen buiten. De andere workshop gaat over lichtgebruik binnen bij newbornshoots.

Composities-familiefotografie.jpg
Online-cursus-newbornfotografie.jpg

Lightroompreset voor familiefotografen

Mijn preset voor Lightroom Classic geeft de finisching touch aan je gemaakte foto's. Een warme sfeer met naturelle en frisse huidtinten.

Preset-Iniminifotografie.jpg