top of page

Let's make memories

Met kinderen vliegt de tijd voorbij. Die kleine voetjes van je newborn baby en de zachte donshaartjes overal. Je dreumes die voorzichtig zijn eerste stapjes zet aan jullie hand. Of je ondeugende speelse peuter die met jullie door de branding rent. Wat zou het fijn zijn als je de tijd even stil zou kunnen zetten, zodat je later nog eens terug kan kijken. Het is mijn passie om de momenten die je nooit wilt vergeten voor je vast te leggen in foto en video. Ik fotografeer jullie op een natuurlijke manier, met daglicht, op een mooie buitenlocatie of thuis. Aan poseren doen we niet, het gaat erom dat jullie jezelf zijn en aandacht voor elkaar hebben. Je kunt bij mij terecht voor een newbornshoot, familyshoot of een zwangerschapsshoot. Mijn beelden kenmerken zich door diepe kleuren, contrasten en veel sfeer. Tijdens de shoot hou ik ervan om op avontuur te gaan met jullie en er een beleving van te maken. Bijvoorbeeld een ontdekkingspad met de kinderen lopen waarbij er vooral gespeeld wordt en de shoot afsluiten in het water. Dit zorgt voor unieke, originele en natuurlijke beelden waarop jullie de kindjes terugzien zoals ze zijn.

Hi! It's me

Wat fijn dat je er bent. Ik ben Anneloes van de Peppel en Inimini is mijn tweede baby :) Mijn eigen bedrijf dat ik met heel veel liefde en aandacht heb opgebouwd, eerst nog naast een vaste baan, tegenwoordig met mijn volledige focus. Met mijn foto's wil ik een gevoel vangen en de liefde van jullie gezin in beeld brengen.

Mijn passie voor mooie beelden begon al jong, in de fotowinkel van mijn vader waar ik zag hoe foto's ontwikkeld werden. Thuis lagen er altijd camera's, lenzen en fotorolletjes. Fotografie was er gewoon. Toen ik verder opgroeide verslond ik modetijdschriften en weer wat later kwam Pinterest in mijn leven waar ik helemaal los ging met het verzamelen van mooie foto's. Het zat er altijd al in, maar kwam er pas uit toen ik zelf moeder werd en vlak daarna aan de slag ging bij de Tweede Kamer. Hier zette ik een succesvol Instagramaccount van 30.000+ volgers op en ging mijn focus van verhalen vertellen met tekst naar verhalen vertellen met (bewegend) beeld. De fijne kneepjes van verhalen vertellen en beeldredactie leerde ik hier. De plek waar ik elke dag bezig was met het vangen van het verhaal, filmploegen en topfotografen aanstuurde en zelf alle teksten schreef. Een geweldige leerschool en basis waaruit ik elke dag kan putten. In mijn fotografie maak ik graag gebruik van meerdere tools om het verhaal te vertellen. Bijvoorbeeld video & dronefotografie en -videografie. Dit is een geweldige aanvulling op jouw shoot.

Online-fotografie-cursus.jpg

Get to know me

geboren in 1988 / mama van Julius / studeerde Communicatie en Geschiedenis in Groningen / kletskous / koffieliefhebber / als het kan sta ik om 6 uur op / geboren in Drenthe / liefde voor styling / enthousiasteling / maar ik kan ook heel rustig zijn / samen met Jaco / in 2021 verhuisden wij van Den Haag naar een piepklein dorp in Drenthe / ons huis is na een mega verbouwing nog steeds niet af / ik hou van water en zwemmen en kies hier mijn vakanties op uit / glutenvrij / dol op golden hour licht / voor chocolade kun je me wakker maken. 

Let's follow
 
Volg je mij al op Instagram? Daar vind je mijn meest recente werk. 


Luister verder

In mijn podcast vertel ik je alles over mijn wereld van creativiteit, ondernemen en zelfontwikkeling. 


Ontdek mijn wereld

Schrijf je in voor mijn love letter, een paar keer per maand in je mail. Zo mis je niets.

  • Black Instagram Icon
Familiefotograaf-Den-Haag_edited.png
bottom of page