top of page
Motherhood-fotoshoot.jpg

Motherhoodshoot - een ode aan het moederschap

De magische band tussen jou en je kindje. Die er misschien meteen al was of die heeft mogen groeien. Omdat elke mama het verdient om op haar mooiste vastgelegd te worden in deze bijzonder tijd van haar leven, is er de motherhoodshoot. Ik fotografeer jou en je kleintje op een pure en natuurlijke manier. Bijvoorbeeld tijdens het voeden of gewoon als jullie lekker knuffelen. De sfeer is in ieder geval intiem. 

 

De shoot is binnen, bij mij thuis, waar ik perfect licht heb, waar we de ruimte hebben, een goede achtergrond en daar heb ik alle droomjurken voor je klaar heb hangen. De motherhood fotoshoot is perfect als je een of meerdere kleintjes hebt tot en met drie jaar ongeveer.

Speciale editie op zaterdag 4 juni: motherhoodshoot met haar & make-up

Op zaterdag 4 juni is make-up & hair artist Cherelle Sieh er voor jou om je haar en make-up op een naturelle manier te doen. Ze geeft jou een mama glow en neemt een uur de tijd voor jou zodat je echt even kan ontspannen voordat je op de foto gaat.

Mijn lievelingswinkeltje Bij & Mus verzorgt de kleding voor jouw mini's zodat je je ook daar helemaal niet druk om hoeft te maken. Vooraf mag je de kledingmaatjes doorgeven en er hangt bij mij die dag een rekje kleding klaar dat je mag gebruiken (niet verplicht natuurlijk, het mag).

En jij, lieve mama, kan uitgebreid tussen mijn droomjurken snuffelen en ze passen. Wisselen tijdens de shoot kan ook nog.

Je gaat naar huis met geweldig haar en make-up dus plan vooral je date night die avond ;) Er staat ook een mooie goodie bag voor je klaar.

Motherhood-fotoshoot.jpg
Motherhood-fotoshoot.jpg
Motherhood-fotoshoot.jpg
Motherhood-fotoshoot.jpg
Motherhood-fotoshoot.jpg
Motherhood-fotoshoot.jpg

Book hier je motherhoodshoot

bottom of page