top of page

Workshop newborn fotografie 

Een pasgeboren baby vastleggen vind ik zo ontzettend speciaal. Je mag voor eventjes in de bubbel stappen waar het gezin op dat moment in zit. Ik vind dat een hele eer. Deze foto's kun je echt maar een keer maken omdat de baby zo snel groeit. In deze workshop leer ik je alles wat ik weet over newbornfotografie zodat je zelfverzekerder en met een camera vol mooie beelden weer thuiskomt. 

Wat leer ik je tijdens deze workshop?

Het allerbelangrijkste van fotografie is het licht. Fotografeer je nu veel buiten? Dan heb je vast al gemerkt dat een newbornshoot heel anders is qua belichting. Ik leer je hoe ik kijk naar het licht binnen, bij iemand thuis. We gaan in op mijn voorbereiding, techniek, aansturing en nabewerking. Na de workshop weet jij hoe je jezelf en je klant op de shoot voorbereidt, hoe je het licht optimaal gebruikt tijdens de shoot, welke poses en aanwijzingen je kunt geven tijdens de shoot, hoe je zorgt voor een afwisselende fotoserie voor je klant en waar je op kan letten tijdens de nabewerking. 

Voor wie is de workshop newborn fotografie bedoeld?

Je fotografeert op de manuele stand met een spiegelreflex- of systeemcamera. Je bent professioneel of hobby fotograaf en bekend met sluitertijd, ISO en diafragma. 

Workshop-newborn-fotografie.jpg
Workshop-newborn-fotografie.jpg

Theoriedeel workshop newborn fotografie

  • Techniek en instellingen.

  • Newbornshoots plannen & voorbereiden.

  • Styling.

  • Shotlist en lichtgebruik (we gaan hier heel uitgebreid op in).

  • Nabewerking & workflow: hoe krijg je de huid van de baby mooi en natuurlijk qua textuur en kleur?

  • Social tips.

  • Beantwoorden van al jouw vragen, er zijn geen geheimen, ik deel alles met je.

Reviews over de workshop newborn fotografie

Karlijn van Gestel photography: "Ik heb eerder een newborn workshop gevolgd bij Anneloes. Ik had al best wel wat ervaring in de newborn fotografie, maar ik wilde graag een workshop volgen omdat ik mij zo onzeker voelde en twijfelde aan mezelf als fotograaf. Ik heb alsnog veel mogen leren en heb vooral veel bevestiging gekregen: dat ik het dus wél goed doe als fotograaf! Ik heb tijdens deze workshop echt een boost zelfvertrouwen gekregen. Wat ik toen ook tegen Anneloes zei: "What you see is what you get". Anneloes is een hele lieve, inspirerende fotograaf/coach die in alle eerlijkheid de ins en outs van (newborn)fotografie aan je uitlegt. Kortom: een mega aanrader om bij haar een workshop te volgen. "

Leren hoe je een pasgeboren baby ontspannen vastlegt?

Tijdens het praktijkdeel fotograferen we samen een gezin met een pasgeboren baby. Ik laat je zien hoe ik een gezin aanstuur ik hoe ik die vertederende momentjes pak. Je kunt meekijken met hoe ik mijn belichting doe en ook hoe ik naar het licht kijk. De styling van het gezin verzorg ik ook, zodat jij naar huis gaat met mooie beelden voor je portfolio. Er kunnen maximaal 4 mensen deelnemen aan de workshop waardoor ik veel aandacht aan alle deelnemers kan besteden en waardoor jij echt gaat groeien.

Workshop-newborn-fotografie.jpg
Workshop-newborn-fotografie.jpg
Workshop-newborn-fotografie.jpg

Nieuwe workshops

Op dit moment zijn er geen nieuwe data gepland voor de newbornworkshops. Je kunt wel meteen aan de slag met mijn online cursus waarbij je mee kijkt met twee verschillende shoots en ik je alles uitleg wat je moet weten. Zie hieronder.

Direct aan de slag?

Staat er geen beschikbare datum meer tussen? Je kunt direct aan de slag met mijn online cursus newbornfotografie.

Workshop-newborn-fotografie.jpg
bottom of page