zwangerschapsshoot Drenthe 2.jpg

Hoera, er is een kleine op komst!

Met de positieve zwangerschapstest in de ene hand en de foto van de eerste echo in je andere hand. Ineens gaat de tijd heel snel en groeit de kleine in je buik snel. Hoe zal jullie baby er uit zien straks? Allemaal leuke dingen om over te fantaseren.

Leg deze bijzondere tijd vast met een zwangerschapsshoot

Tijdens je zwangerschap heb je een mooie buik, je flow en volle haren. Perfect om vast te leggen tijdens de zwangerschapsshoot. Dit kan je doen met of zonder je partner of gezin. Alles is mogelijk tijdens de zwangerschapsshoot. Het kan op het strand, tussen de bomen in het bos met golden hour, in de wind met een wapperende jurk of thuis binnen op bed in een kimono.

Zwangerschap shoot Drenthe.jpg
zwangerschapsshoot Drenthe 3.jpg
Drenthe zwangerschapsshoot.jpg

Mijn aanpak voor de zwangerschapsshoot

De beste tijd om de zwangerschapsshoot in te plannen is als je rond de 14 weken zwanger bent. Het liefst hou ik de shoot tussen de 30 en 34 weken in omdat op dit moment de buik echt mooi rond is. De meeste vrouwen voelen zich rond die termijn ook heel goed. De locatie van de zwangerschapsshoot mag je zelf kiezen zoals omgeving Drenthe. Je kan bijvoorbeeld kiezen om de zwangerschapsshoot thuis te doen of op een mooie buitenlocatie rond Drenthe, zoals op het strand of in een bloemenveld. Vooraf bespreken we jouw outfit(s) en optioneel ook die van andere gezinsleden die meegaan met de shoot. Speciaal voor jou heb ik een prachtige collectie droomjurken die je mag lenen. Ik leid je helemaal door de shoot heen en geef aanwijzingen voor poses wat niet als poseren zal voelen. Het belangrijkste is dat we het samen gezellig hebben en dat je je op je gemak voelt. Geniet van het moment, de foto's volgen later. We hebben alle tijd en we doen wat jij fijn vindt.

zwangerschapsshoot Drenthe 4.jpg

Pakket 1

10 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
339 euro

Pakket 2

30 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
495 euro

Pakket 3

Full gallery
Je ontvangt alle foto's
575 euro

zwangerschapsshoot in Drenthe.jpg