top of page
Anneloes-van-de-Peppel.jpg

Over mij

Ik ben Anneloes,
familiefotograaf & coach

Fotograferen en ondernemen geeft mij enorm veel voldoening. Gezinnen vertrouwen mijn hun herinneringen toe en ik mag steeds mensen heel erg blij maken met mijn creaties.

In 2017 werd mijn zoon Julius geboren. Het ging niet goed met zijn gezondheid en mijn baan als social media adviseur in politiek Den Haag werkte niet meer voor mij. Er was te weinig ruimte om de zorg voor hem te combineren met de carrière die ik altijd voor me had gezien.

 

Vanuit nieuwsgierigheid begon ik met fotograferen. Ik ontdekte dat er veel meer mogelijk was dan die baan op kantoor met vaste werktijden. Dat er een leven in vrijheid bestond dat ik helemaal zou kunnen inrichten op een manier die paste bij mijn situatie op dat moment. We kozen voor een leven in de natuur in Drenthe en lieten het drukke Den Haag achter ons. Door te kiezen voor wat wij nodig hadden, kon mijn bedrijf verder uitbloeien. Ik ben elke dag dankbaar dat het me is gelukt om van fotograferen mijn werk te maken. De gezinnen voor mijn lens fotografeer ik op een verhalende manier met veel detail- en sfeerbeelden die weergeven hoe het voelde op dat moment.

 

Naast het fotograferen, train ik sinds 2020 collegafotografen met mijn workshops, online cursussen en coachings. Ik leer hun verhalend te werken door eerst de basis op orde te brengen. Die basis bestaat uit de technische kennis om een kwalitatieve foto te kunnen maken en het kunnen creëren van overzicht, structuur en rust tijdens het fotograferen. Als dit op orde is, kan creativiteit alle ruimte krijgen en ontstaat er groei. Ik heb al meer dan 500 fotografen getraind en geholpen om met plezier en vertrouwen te shooten.

Foto door Salted Photography

bottom of page