Familieshoot-Drenthe.jpg
zwangerschapsshoot in Drenthe.jpg
Online-cursus-newbornfotografie.jpg

Grow with me
Een jaar lang elke maand inspiratie & groei

Jij wilt nieuwe inspiratie, elke maand iets nieuws, groeien en leren. Speciaal voor jou heb ik Grow with me bedacht. Elke maand staat er een brand new thema en content voor je klaar. Zodat jij zo vanaf de bank heerlijk kunt meegenieten van het creëren van mijn fotoverhalen.

 

Grow with me is een mega uitgebreide fotografie- en creatiecursus waarin ik je helemaal meeneem in mijn wereld. Naast fotografie en creativiteit gaan we met onze gastsprekers de diepte in over creatie en prestatie. Want als creatieveling is je lichaam, je hart en jouw unieke oog je instrument. Vanuit daar creëer je. Grow with me pakt deze basis ook mee en laat je op andere manieren kijken naar je fotografie, je creativiteit en jezelf.

De maandthema's

1) golden hour gezinsshoot - september 

2) newborn - oktober

3) magical colorful forest - november

4) beautiful bump boudoir - december

5) portret & branding - januari

6) cozy indoor familyshoot - februari

7) sparkling motherhood in bad en douche - maart

8) destination Ibiza - april

9) hard licht, midden op de dag - mei

10) bloemendroom - juni

11) strand & zee - juli

12) paarse heide - augustus

Workshop-golden-hour-fotografie.jpg

De Grow with me gastsprekers

Voor mijn programma heb ik gastsprekers gevraagd die mij helpen om te groeien en waar ik mee samen heb gewerkt. Ik stel je graag voor aan deze geweldige vrouwen:

Sella Molenaar - illustrator

Sella Molenaar is een Amsterdam based illustrator. Haar werk wordt gedefinieerd door intuitive lijnen, pure simplicity en oneindige vrijheid en viert vrouwelijkheid, sensualiteit en esthetiek. Bij Sella heb ik een paar jaar geleden een sessie gevolgd over mindful creëren. Zij gaf deze sessie aan de hand van een Japanse creatie- en illustratietechniek waarbij meditatie en vanuit je hart creëren centraal staat. De sessie liet mij anders kijken naar mijn eigen creatieproces als fotograaf en ik heb hier veel profijt van gehad. Daarom stel ik Sella heel graag aan je voor. Een greep uit haar imponeerdere klantenkring waarvoor ze illustreert is Dior, Harpers Bazaar, De Bijenkorf en het Van Gogh Museum. 

Foto: Ella photography

Sella-Molenaar.jpg
Conscious performance.jpeg

Jill Besuijen - prestatiepsychooloog Conscious Performance

Als fotograaf zijn er zoveel factoren die bepalen of een shoot een succes is of niet. De druk om een mooie fotoserie op te leveren en je klant blij te maken kan de overhand nemen waardoor het je prestatie en zelfvertrouwen in de weg kan gaan zitten. Jill is prestatiepsycholoog en gaat ons helpen om vanuit contact met onszelf die druk en spanning voor ons te laten werken in plaats van tegen ons. Dit onderdeel gaat zo waardevol zijn, dat weet ik zeker. Want hoe fijn is het als je tools hebt om je spanning voor je te laten werken? Dan ga je groeien en kan je werk steeds beter worden. Ben je er klaar voor? Je gaat meekijken met een sessie waarin ik mijn eigen onzekerheden en punten van spanning voor een shoot met Jill bespreek. Maar voor jou heb ik ook iets heel leuks: Jill opent namelijk haar digitale spreekkamer voor Grow with me om je tijdens een speedcoaching van nieuwe tools te voorzien. Ook heel leuk: Jill maakt een Grow with me meditatie die je kunt doen voordat je gaat shooten om je shoot met intentie en vanuit een rustig gevoel te starten. 

Foto: Twenty twelve photography

Marilyn Bartman - topfotograaf & business mentor

Marilyn is mijn business mentor en I love her. Drie jaar geleden begon ik met Inimini en volgde ik een korte Instagramcursus bij haar. Marilyn heeft het talent om een vuurtje in je aan te zetten en ziet overal kansen. Door haar jarenlange ervaring als high end fotograaf weet ze heel veel van het bouwen van een merk en van marketing. Ze heeft een hele eigen en verfrissende visie op het succesvol neerzetten van je business en van jezelf.  Over dit onderwerp ga ik met haar in gesprek en jij kijkt mee! 

Foto: Jeroen Noordzij photography

Marilyn-Bartman.png
Zwangerschapsshoot-Zwolle.jpg

Kim van der Veer - yogadocente 

Hoe zorg je dat zwangeren en eigenlijk ook niet-zwangeren,  gewoon alle mensen die jij voor je lens krijgt kunnen verzachten? Hoe zorg je dat de harde lijnen in een gezicht ontspannen, dat iemand rustig kan worden en zich comfortabel gaat voelen voor jouw lens? Kim van der Veer gaat ons hier alles over laten zien. Welke aanwijzingen kunnen we geven zodat de foto nog mooier wordt? Welke tools heeft yoga hiervoor? Ik heb Kim gevraagd om ons mee te nemen in haar wereld omdat je hiermee een verfrissende en nieuwe invalshoek krijgt om je (zwangerschaps)shoots in te gaan.

Lieve woorden over Grow with me

kimono zwangerschapsshoot 2.jpg

Jaarprogramma voor creatieven 

Grow with me is een jaarprogramma voor creatievelingen en beeldmakers. Wat je nodig hebt is een camera waarmee je op de M-stand kan fotograferen. Aan mijn programma doen fotografen mee die al jarenlang ervaring ervaring hebben, maar ook beginners en mama's die hun kindjes mooier op de foto willen zetten en zin hebben in heel veel inspiratie en enthousiasme. Wat je in ieder geval zeker weet als je Grow with me koopt, is dat je heel veel inspiratie, meekijken, enthousiasme, nieuwe ideeen en kennis krijgt. 

Investering

999 euro voor een heel jaar, of:

betaling in 12 termijnen van 99 euro

Incl. btw

* De cursus is helemaal te volgen via mijn online leeromgeving Huddle. Met een app op je telefoon kun je alles bekijken, natuurlijk is alles ook via de pc in het groot te zien.

 

* Elke maand mogen er twee deelnemers van de cursus mee op shoot (dit wil je!), dit gebeurt o.b.v. wie het eerst komt wie het eerst maalt. Geef na je boeking met een mailtje aan bij welke shoot je mee wilt lopen. Twee plekjes per shoot! Voor de Ibiza destinationshoot geldt een toeslag, waarover later meer. Alle meekijkplekjes zijn vol!

 

* Cursus blijft 24 maanden online.