top of page
Fotografiecursus-online.png
Joanne branding-114.jpg

Ik deel mijn passie, liefde en energie met jou in het meest uitgebreide fotografieprogramma

Leer hoe je jouw droomfoto’s maakt vanuit zelfvertrouwen en kennis. Zodat je energie overhoudt om aan je bedrijf en je creativiteit te werken. 

Storytelling-familiefotografie.jpg

“Ik geef alles, maar krijg niet het resultaat dat ik wil”

Je hebt een professionele camera, een mooie lens. Je fotografeert misschien al een tijdje en het begon allemaal met een mega kriebel in je buik. Creëren, voor jezelf kunnen werken, het allemaal zelf bepalen. Doen wat je leuk vindt en daar geld mee verdienen. Hoe geweldig is dit?!

 

Maar dan merk je dat je vastloopt tijdens het shooten. Je bent vooral bezig met wat de klant misschien wil dat je maakt in plaats van je creatieve proces. Als je de beelden vervolgens gaat editen, kom je er gewoon niet uit en ben je zo lang bezig dat je er chagrijnig van wordt. Die kriebel die je voelde in het begin, maakt soms plaats voor een onrustig gevoel. Want jij wilt groeien en dit vastlopen helpt daar helemaal niet bij. Je gaat harder proberen en harder werken. Je blijft dezelfde dingen doen, harder proberen maar de resultaten blijven hetzelfde.

 

Hoe kom je nu ooit op het punt dat je een fijn salaris en leven kan opbouwen van je fotografie? En hoe kan je die fijne spark waar het allemaal mee begon blijven voelen? 

 

Het is tijd om de dingen anders te gaan aanpakken, het is tijd voor een plan, overzicht, structuur en rust. Zodat die creatieve jij weer kan gaan stralen. 

Herkenbaar?

 Je begint vol goede moed met shooten, maar loopt tijdens het aansturen vast.

Na alle moeite die je in je shoot hebt gestopt kom je thuis om te ontdekken dat dit (weer) niet de beelden zijn waar je op hoopte.

 

Je probeert steeds naar een hoger niveau te komen maar blijft vastzitten in je aanpak. 

 

Jouw ideale klant komt maar niet.

 

Van ellende wil je die laptop of computer soms het raam uitgooien als het editen niet lukt. Grr…

 

Je doet steeds hetzelfde en weet niet goed waar te beginnen met veranderen.

 

Jouw inspiratie en energie zijn naar het nulpunt gedaald omdat je vastloopt. Tegelijkertijd wil je die loondienstbaan nu echt snel kunnen opzeggen. Daarom ga je door met wat je al deed, nog harder werken.

 

Als je op Instagram de ene naar de andere mooie foto voorbij ziet komen, voel je je soms naar. Waarom lukt mij dit niet?

 

Je wilt graag jouw unieke stem en sfeer vinden in je fotografie en die met trots laten horen en zien, maar in plaats van met plezier aan het creëren ben je nu aan het struggelen.

Hoe zou het voelen als het je lukt om jouw droombeelden te maken en je deze vol trots kunt laten zien? Hoe zou het voor je zijn om tijdens het shooten alleen met je creatieve proces bezig te zijn - met je flow dus - en je gedachten niet meer in de weg zitten van jouw talent?

Dit is de fotograaf die groeit en plezier heeft in wat ze doet

In Grow with me train ik je om haar te worden 

Hoe zou het voelen als het je lukt om jouw droombeelden te maken en je deze vol trots kunt laten zien op je website en Instagram? Stel je even voor dat je daarmee alleen maar meer van je droomklanten aantrekt. Hoe zou het voor je zijn om tijdens het shooten alleen met je creatieve proces bezig te zijn, met je flow dus en je gedachten niet meer in de weg zitten van jouw talent? Hoe voelt het als je precies weet wat je kan doen bij welk licht en tijdens het shooten al kan overzien hoe je beelden in de edit magisch mooi gaan worden omdat je WEET welke belichting en lichtgebruik nu het beste is? Hoe zou het zijn als je precies weet hoe je jouw klanten en kindjes kan aansturen zodat je ongeposeerde beelden krijgt? En hoe fijn is het als je editproces van 6 uur naar 3 uur gaat? De helft dus. Of nog minder. 

Fotografiecursus.jpg

"Er komen veel praktische tips voorbij die ik meteen kon toepassen. Ik kan nu al niet wachten op de volgende module!"

Fotografiecursus.jpg

"Al zoveel gehad aan je tips. Voel me letterlijk groeien na elke shoot!!!"

€999,- euro eenmalig of €99,- per maand excl btw

Jaarprogramma Grow with me

Ik laat je precies zien hoe ik te werk ga bij het creëren van mijn beelden. Dit doe ik aan de hand van 12 thema’s. Je kijkt met me mee van voorbereiding tot eindproduct. Ik maak mijn werkwijze overzichtelijk en helder voor je zodat je mijn tips & trucs direct kunt toepassen op je eigen shoots, op een manier die authentiek en ‘echt jou’ is. 

 

Je gaat mooiere beelden maken die uit jouw hart komen. Jouw eigen stijl krijgt ruimte om naar voren te komen.

 

De geposeerde beelden zijn over. Je gaat verhalen vertellen met je foto’s en met plezier fotograferen. 

 

Je voelt je zelfverzekerd en vertrouwd omdat je weet wat je moet doen qua lichtgebruik, locatie, kleding, belichting, aansturing en editing. 

 

Jouw klanten gaan zichzelf op hun mooist in jouw foto’s zien en gaan je aanbevelen. Zo gaat je bedrijf groeien

Aan het einde van Grow with me heb je dit bereikt

 

Storytelling-familiefotografie.jpg

1

Je creatieproces van idee tot foto verloopt soepel en je hebt er plezier in. Want je weet waar je invloed op hebt, durft daarop te sturen en overziet vooraf het eindresultaat.

Portretfoto's-buiten-maken.jpg

2

Het is klaar met poseren en vastlopen. Je vertelt verhalen met je foto’s en hoeft geen ingewikkelde aansturingen meer te doen die niet bij je passen. Klaar met verkramping, klaar voor een fijne flow. 

Familiefotografie-workshop.jpg

3

Je hebt een snelgroeiend bedrijf en bent bezig met werken aan je bedrijf in plaats van alleen maar in je bedrijf. Jouw bedrijf heeft een kickstart gemaakt en je voelt vertrouwen en plezier.

Dit krijg je allemaal bij Grow with me

 

Een jaar lang elke maand inspiratie aan de hand van 12 verschillende thema’s:

 

  • Kijk elk maand met me mee: van voorbereiding, techniek, aansturing, lichtgebruik tot editen en alles daar tussenin.

  • Nieuwe input van gastsprekers die expert zijn in hun vakgebied: Marilyn Bartman over marktering voor fotografen, Jill Besuiijen over mindful presteren, Sella Molenaar neemt je mee in creativiteit en bewust creëren & Kim van der Veer over het verzachten van zwangeren tijdens het shooten. 

  • 1 Grow with me meditatie die je kunt luisteren om je voor te bereiden op je shoot.

  • Community van al 118 (and counting!) deelnemers die elkaar helpen en aanmoedigen.

  • Elke maand een live q&a sessie met mij. 

  • Toegang tot de Grow with me week in februari.

  • Alle uitlegvideo's zijn ook beschikbaar als podcast zodat je makkelijk op dagelijkse basis aan je ontwikkeling kan werken.

De maandthema's

1. golden hour gezinsshoot - september (direct beschikbaar & ook los te bestellen!)

2. newborn - oktober (direct beschikbaar & 

ook los te bestellen!)

3. magical colorful forest - november (direct beschikbaar!)

4. beautiful bump boudoir - december (direct beschikbaar!)

5. cozy indoor family - januari (direct beschikbaar!)

6. portret & branding - februari (direct beschikbaar!)

7. sparkling motherhood in bad en douche - maart (direct beschikbaar!)

8. destination Ibiza - april

9. hard licht, midden op de dag - mei

10. bloemendroom - juni

11. strand & zee - juli

12. paarse heide - augustus

Fotografiecursus_edited.jpg

"Ik denk dat ik werkelijk nog nooit zo'n compleet gevoel bij een cursus heb gehad. Is 'cursus' wel het goede woord? Het is echt een traject waarin je mega groeit!"

Fotografiecursus.jpg

"Twijfelde heel lang maar het is het zo waard!"

Waarom Grow with me uniek is:

 

Ik kijk verder dan alleen het maken van mooie foto’s 

Om een groeiend en bloeiend bedrijf op te bouwen, is het nodig om ook naar jezelf te gaan kijken. Hoe ga jij om met druk? Op welke manier ben je bezig met je creativiteit? Hoe kom je in je flow tijdens het shooten?

 

Sneller leren & groeien

Alles wat ik doe en wat er in mijn hoofd zit, heb ik voor je gefilmd en uitgeschreven. Daardoor kun je op een gestructureerde manier toewerken naar een hoger niveau in je werk. Waarbij het geen toeval is dat je een mooie foto maakt, maar waarbij je bewust aanstuurt op het eindresultaat dat je voor ogen hebt.

 

Een van de meest complete fotografieprogramma’s met heel veel waarde

Doordat ik je een jaar lang meeneem in mijn wereld, zit er een schat aan kennis, ervaring en passie in het programma. Voor de prijs waarvoor je normaal gesproken misschien net twee of drie losse cursussen koopt, krijg je nu twaalf keer een uitgebreid thema, gastsprekers en een community.

OVER ANNELOES

Als fotograaf en ondernemer volg ik mijn eigen pad. Ik neem de route die voor mij werkt. En als die route er niet is, dan creëer ik 'm zelf.

Online-fotografie-cursus.jpg

Als fotograaf en ondernemer volg ik mijn eigen pad. Nadat ik in 2019 startte was ik een paar maanden later volgeboekt en bereidde ik me voor op het stoppen van mijn loondienstbaan. Dit wilde ik omdat ik mijn eigen leven wilde inrichten en de zorg voor mijn kind met ontwikkelingsproblemen totaal iets anders nodig had dan wat ik tot dan toe had kunnen geven. Het roer moest om. Dag studies en diploma’s, alle kennis zit in mij en ik bewandel mijn eigen pad. Ik neem de route die voor mij werkt. En als die route er niet is, dan creëer ik ‘m zelf wel. Wil je meer weten over mijn verhaal? Luister dan deze podcast

 

Ik zette in 2018 het Instagramaccount van de Tweede Kamer op en ging hiermee in 2 jaar tijd van 0 naar 30.000+ volgers. Mijn eigen bedrijf pakte ik op dezelfde manier aan. Binnen 2 jaar kon ik mijn loondienstbaan opzeggen en verdiende ik meer geld met fotograferen dan met mijn baan in politiek Den Haag waar ik jarenlang voor had gestudeerd. Naast het fotograferen begon ik in 2020 met het geven van workshops. Inmiddels heb ik honderden fotografen geholpen met mijn workshops en online cursussen. 

De Grow with me gastsprekers

Marilyn-Bartman.png
Marilyn-Bartman.png

Mari
lyn Bart
man

Marilyn Bartman

Over marketing voor fotografen

Foto: Jeroen Noordzij photography

Sella-Molenaar.jpg

Sella
Mo
le
naar

 Mindful creeren en & creativiteit

Foto: Ella photography

Conscious performance.jpeg

Jill
Be
suij
en

Foto: Twenty twelve photography

Fotografiecursus_edited.jpg

Kim van der Veer

Verzachten van zwangeren 

Foto: Iniminifotografie

Bewust presteren

Zo werkt Grow with me

 

Het is een online programma dat bestaat uit video, tekst, korte opdrachtjes, een community en live q&a’s. De uitlegvideo's zijn ook beschikbaar als podcast. Alle live sessies kun je terugkijken dus geen paniek als je er niet bij kunt zijn. 

 

Direct na het kopen van Grow with me krijg je een mail vanuit de online leeromgeving en staat er content voor je klaar. Je kunt dus meteen beginnen en werkt in je eigen tempo aan je ontwikkeling.

 

Je hebt 24 maanden toegang. De 24 maanden gaan in vanaf het moment dat je Grow with me koopt. Je hebt dus alle tijd :) 

 

In februari begint de community week waarin er extra lives zijn, we actief gaan werken aan het leggen van connecties binnen de groep fotografen en we doelen gaan stellen voor het nieuwe fotografieseizoen.

Voor wie is dit programma? 

 

“Ik ben net gestart met fotograferen. Heb ik genoeg kennis om mee te doen?”

Als je net bent begonnen is dit programma ideaal. Je leert namelijk direct de dingen goed aan zonder eerst zelf maanden of jaren te gaan ploeteren. Dit is je snelroute. Ik leg alles stap voor stap uit zodat je direct kan oefenen.

 

“En wat als ik al een paar jaar bezig ben?”

Dan wil je waarschijnlijk meedoen omdat je ergens in je proces vastloopt. Je ziet dat anderen je voorbij vliegen en dit is frustrerend. Jij wilt verder groeien maar weet even niet meer hoe. 

“Kan ik Grow with me opvoeren als kosten bij de Belastingdienst?"

Jazeker! Met Grow with me maak je kosten voor je bedrijf. Je kunt de btw die je betaalt, aftrekken van je omzetbelasting. Ben je nog niet officieel begonnen? Dan kun je ze ook later nog aftrekken, omdat ze als aanloopkosten voor de start van je bedrijf meegerekend mogen worden."

"Is er een subsidie vanuit de overheid voor Grow with me?"

Als je nu al een creatief beroep hebt of al een tijd fotografeert, kun je aanspraak maken op werktuig ppo. Dit is een subsidie voor creatieven. Elke aanvraag wordt apart beoordeeld en je kan vaak tot een derde deel terugkrijgen. Het stap-budget geldt niet voor deze cursus, omdat ik geen groot opleidingsinstituut ben."

ALLEEN NU: MIJN PRESET CADEAU! 

Mijn warme en contrastrijke preset t.w.v. €288,- waar ik al mijn buitenfoto's mee edit, krijg je deze maand nog cadeau bij je bestelling. Naast de Lightroompreset krijg je ook een setje Photoshopactions inclusief uitlegvideo om mee te experimenteren.

Fotografiecursus.jpg

"Steeds word ik verrast met nieuwe leuke dingen en ook nog zo leerzaam! Echt bedankt dat je dit doet!"

Fotografiecursus.jpg

"Ben heel blij met de cursus! Word er heel gemotiveerd van om lekker door te gaan."

De bonussen met een totaalwaarde van €1535,-

Preset

Alleen nog in november bij Grow with me: preset

t.w.v. €288 

Masterclass

Marilyn Bartman over marketing voor fotografen

 

 

t.w.v. €699

Coaching

Coaching & talk van Jill van conscious performance over presteren onder druk

t.w.v. €499

Meditatie

Meditatie om je voor te bereiden op je shoot

t.w.v. €49

bottom of page