top of page
Fotografiecursus-online.png

Voor de fotograaf die uniek werk wil maken, haar eigen stijl scherper wil ontwikkelen en die verliefd is op het vangen van verhalen in beeld. In september start The storytelling edition! Maak je klaar voor een groot programma, event, meeloopshoot en heel veel mindsetwerk om een succesvolle en unieke onderneming neer te zetten.

Dit is Grow with me the storytelling edition.

Familieshoot.jpg

Verhalend

Jij kent mij door mijn fotoverhalen. In The storytelling edition leer ik je hoe jij met 'unposing' de ruimte kunt vinden om het verhaal te vinden. Het verhaal dat verteld wil, mag en moet worden. Jij hebt met Grow with me The storytelling edition alle elementen in je broekzak om een storyteller te worden.  

Fotografiecursus

Uniek

Wat er gebeurt als je verhalend gaat werken? Je gaat graven, je gaat diep verbinden met jezelf. Hoe meer verbinding er ontstaat, hoe makkelijk jij ook naar buiten verbindt. Met jouw klant dus. Daardoor ontstaan er unieke verhalen en wordt jouw hele fotografiebedrijf uniek.

Kraamreportage.jpg

Verbindend

Hoe je dat dan precies doet, dat verbinden? In Grow with me The storytelling edition neem ik je mee in mijn jaren van zelfontwikkeling en verbinden met mezelf. Om betere beelden te maken en een sterker bedrijf te bouwen is jouw mindset, hoe je denkt, heel belangrijk. Vanuit de juiste mindset kan creativiteit oneindig stromen.  In jou, door jou en buiten jou.

12 magische thema's
staan al voor je klaar

Meteen na jouw aanmelding krijg je toegang tot Grow with me original, het programma waar al 170 fotografen aan meededen en mega groei me doormaakten. Grow with me bestaat uit 12 thema's die samen zorgen voor het fundament van jouw fotografie. Elk thema heeft haar eigen karakter en specifieke dingen waar ik op inzoom die ik je wil meegeven. In ieder geval is elk hoofdstuk opgebouwd uit: een voorbereidings- & uitlegvideo, meekijken met een shoot, het selectieproces van de foto's en het editen ervan. Je ziet dus van elk thema the making of. Door het volgen van Grow with me the original werk je aan jouw basiskennis en de uiting daarvan in allerlei verschillende thema's. Kom alvast in de sferen van de thema's door hieronder verder te klikken.

In Grow with me The storytelling edition:

  • Versterk jij jouw technische kennis, zodat de basis ijzersterk is. Je weet precies wat je moet doen in welke omstandigheden voor welk effect.​​

  • Dit doe je door The original te volgen: een jaar aan content staat voor je klaar met 12 volledig uitgewerkte thema's waarbij je van a tot z meekijkt. 

  • Beginnen we in september 2024 met The storytelling edition! Alle bestaande thema's worden met The storytelling edition op een verhalende en nieuwe manier uitgewerkt. En ja, bij het inschrijven krijg jij dus allebei de Grow with me's!

  • Ben je als een van de eerste inschrijvers voor The storytelling edition verzekerd van een meeloopplek: je gaat een van de thema's mee om samen te fotograferen. 

  • Zien we elkaar bij het Grow with me event op zaterdag 23 november. Deze dag staat in het teken van zelfontwikkeling, inspiratie en creativiteit.

  • Krijg je een heleboel extra's: lees snel verder!

fotografiecursus.jpg

Golden hour

In dit hoofdstuk, dat ook los te koop is, leer ik je de basis van het buiten fotograferen, ongeacht het tijdstip en het licht. Dit doe ik aan de hand van mijn Follow your lightschema. Hiermee weet jij in elke situatie hoe je het licht kunt inzetten voor de mooiste foto's.

Het is mijn missie met Grow with me om jouw unieke oog te activeren. Door je de juiste tools aan te reiken, leer je zelf jouw droombeelden creëren. We werken vanuit plezier, mogelijkheden en passie.

Leer in Grow with me hoe je beter, mooier en unieker werk maakt dat echt 'jou' is.

Familieshoot.jpg

Facebook-

community

Met een community van 150+ fotografen. Hier worden elke dag vragen gesteld, opdrachten doorgegeven en ontmoeten mensen elkaar. In de Facebookgroep kun je ook oproepjes doen om samen te komen, dit gebeurt regelmatig!

Portretfotograaf-Amsterdam.jpg

Grow with me

the shortcut

Een Instagrampagina die in de maak is met alle info uit Grow with me in posts die je nog even snel kunt bekijken voor je shoot.

Grow with me preset

Je krijgt de Grow with me preset van mij cadeau waarmee je foto's meer diepte, contrast en kleur krijgen. Deze preset kost 288 euro en krijg je erbij. Hoe tof? De preset is voor Lightroom classic. Ook benieuwd naar Photoshop? Ik heb verschillende snelle acties gemaakt waarmee je jouw beelden een extra boost kunt geven. Inclusief korte tutorial!

Storytelling-familiefotografie.jpg

Gastsprekers die je in Grow with me tegenkomt: 

Yogadocent & ayurvedacoach Kim van der Veer over zwangeren en tips om hier als fotograaf nog beter rekening mee te houden.

Prestatiepsycholoog Jill Besuijen van Conscious performance over bewust presteren en omgaan met spanning.

Trouwfotograaf Louise Boonstoppel over het fotograferen van bruiloften.

Business mentor en fotograaf Marilyn Bartman over creatieve marketing & denken in mogelijkheden voor fotografen.

Met de Grow with me meditatie bereid je je voor op je shoot. Gemaakt en opgenomen door prestatiepsycholoog Jill Besuijen van Conscious performance. De meditatie helpt je bewust te presteren en om te gaan met de spanning die je voor een shoot kunt voelen. We gaan van spanning naar plezier.

familieshoot-drenthe-apeldoorn-zwolle-zwangerschapsshoot.jpeg

Kijk video's

De meeste content van Grow with me vind je in videovorm. Bijvoorbeeld de meekijk-, edit- en uitlegvideo's.

Newbornshoot-tweeling.jpg

Luister de podcast

De uitlegvideo's zijn ook beschikbaar in een private Grow with me podcast. Je kunt dus ook onderweg, tijdens het huishouden of een wandeling Grow with me volgen.

Bibian-17.jpg

Lees de kern na in tekst

Alle video's zijn kernachtig samengevat in tekst. Zo vind je snel de belangrijkste take-aways en linkjes terug.

Volg in de vorm die bij jou past

Je volgt Grow with me via de online leeromgeving

Via de Inimini academy-app lekker op je mobiel of als je van groot beeld houdt via je internetbrowser. Mijn video's kun je zelfs naar je tv streamen :)

Tip: vraag subsidie aan (vaak een derde deel) via werktuig ppo! Je kunt niet deelnemen vanuit het stapbudget ;)

Greep uit de reviews van de bijna 200 deelnemers lezen?

Fotografiecursus_edited.jpg
Fotografiecursus.jpg
Fotografiecursus.jpg

Ben jij een beginner? Dat geeft niet, want je hebt toegang tot Let's make memories 
cursus basisfotografie

Voor de beginners die ook graag met Grow with mee willen meedoen: je krijgt automatisch toegang tot Let's make memories, mijn cursus basisfotografie. Zo kun je altijd even terugkijken naar the basics als je hier behoefte aan hebt. Deze cursus is net als Grow with me te vinden in de Inimini academy.

Start meteen en geef je passie de liefde en ruimte. De prijs van Grow with me is  1813,97 inc btw.. Je kunt in 1 keer of in 12 termijnen betalen. Na jouw bestelling heb je direct toegang tot de Inimini academy en kun je Grow with me the original volledig bekijken. Ook kun je meteen onze community joinen om te delen en te verbinden met anderen en met mij. 

Dit verandert je kijk op fotografie en je leven. Ben je klaar om vanuit plezier te creëren

Online-fotografie-cursus.jpg

Als je meedoet...

dan krijg je dit:

- 24 maanden toegang tot Grow with me original & The storytelling edition.

- 12 afwisselende, magische thema's. 

- NIEUW! Een meeloopplek naar keuze (max 4 plekjes per thema)

- toegang tot de Facebook community met 150+ andere fotografen: hier kun je jouw vragen stellen.

-  inspiratie en energie om vanuit jouw hart, passie en creativiteit te gaan werken en je eigen stem te vinden.

Fotografiecursus
bottom of page