Zwangerschapsshoot-Den-Haag.jpg
Zwangerschapsshoot-Den-Haag.jpg

Gefeliciteerd, er is een inimini op komst!

Een positieve zwangerschapstest in je hand, de spanning voor de eerste echo en de allereerste keer dat je jullie kleintje vrolijk in je buik voelt trappelen. Heel langzaam verandert je lichaam. En hoe leuk is het om te fantaseren over hoe jullie baby er uit zal zien? 

Vier je zwangerschap met een fotoshoot

Om je zwangerschap en je mooie buik te vieren, je glow en die volle haren vast te leggen, kies je voor de zwangerschapsshoot. Met of zonder je partner of gezin. Buiten op het strand of in het bos met een gouden zonnetje en een wapperende jurk of juist binnen op bed in een mooie kimono, dus meer een boudoirshoot. Alles is mogelijk.

Zwangerschapsshoot-Veluwe.jpg
Natuurlijke-zwangerschapsshoot.jpg

Mijn werkwijze tijdens een zwangerschapsshoot

Als je rond de 14 weken zwanger bent is het handig om jouw zwangerschapsshoot in te plannen. Ik plan de shoot het liefst tussen de 30 en 34 weken in omdat je buik dan mooi rond is en de meeste vrouwen zich rond die termijn heel goed voelen. Je kunt zelf kiezen of je het liefst bij jou thuis fotografeert of dat je de shoot op een mooie buitenlocatie wilt doen, zoals een bloemenveld of op het strand. We bepalen vooraf jouw outfit(s) en eventueel die van de andere gezinsleden als ze meegaan tijdens de shoot. Voor jou heb ik een collectie droomjurken die je mag lenen.  Ik praat je door de hele shoot heen en het is het belangrijkste dat we het gezellig hebben met elkaar en dat jij je op je gemak voelt. De mooie foto's volgen dan vanzelf. We nemen in ieder geval alle tijd en doen wat fijn voelt.

Familiefotograaf-Zwolle.jpg

Info & investering zwangerschapsshoot

  • De foto's kunnen zowel binnen als buiten gemaakt worden. Hierin bespreken we samen wat jouw voorkeur heeft,

  • Minimaal 30 foto’s in hoge resolutie, digitaal en zorgvuldig nabewerkt.

  • Print op A3 formaat.

  • 495 euro.

Goed om te weten

  • Jouw plek is definitief in mijn agenda gereserveerd na betaling van de factuur, die stuur ik je na jouw aanvraag apart na. De factuur mag je in delen betalen als je dat fijn vindt.

  • Ik neem een beperkt aantal shoots per maand aan. Bekijk hier mijn beschikbaarheid.

  • Om je voor te bereiden op de shoot ontvang je een link naar mijn online brochure met daarin tips en informatie. 

  • Drie weken na jouw shoot ontvang je een link naar jouw persoonlijke online gallery waar je alle foto's kunt bewonderen en delen met je vrienden en familie.

  • Boek je er ook newbornshoot bij? Dan krijg je 15% korting op jouw shoots.

Haal alles uit je shoot 

Een fotoshoot doe je niet iedere dag. Maak daarom gebruik van mijn extra's zodat je foto’s nog mooier worden. Ik weet uit ervaring precies wat goed werkt qua kleuren en stoffen op de foto en geef je graag advies over wat jullie aantrekken. Ook heb ik een klantengarderobe waar je droomjurken uit mag lenen. Je krijgt van mij een lookbook met parels van exclusieve jurken om uit te kiezen.

Ik leg jouw herinneringen vast, op maat en met de hand gemaakt  

In alle foto’s die ik voor jou maak, zit mijn hart en heel veel liefde. De nabewerking is een groot onderdeel van het werk dat ik maak. Het is handwerk en elke foto bekijk en behandel ik afzonderlijk. Ik lever maatwerk voor jou, ik neem de tijd die nodig is en streef naar perfectie. Al mijn foto’s moeten daarna ingelijst kunnen worden en het is mijn doel om jou dat ene moment iedere keer dat je de foto ziet te laten herbeleven. 

Workshop-golden-hour-fotografie.jpg