top of page

Gefeliciteerd, er is een inimini op komst!

Een positieve zwangerschapstest in je hand, de spanning voor de eerste echo en de allereerste keer dat je jullie kleintje vrolijk in je buik voelt trappelen. Heel langzaam verandert je lichaam. En hoe leuk is het om te fantaseren over hoe jullie baby er uit zal zien? 

Vier je zwangerschap met een fotoshoot

Om je zwangerschap en je mooie buik te vieren, je glow en die volle haren vast te leggen, kies je voor de zwangerschapsshoot. Met of zonder je partner of gezin. Buiten op het strand of in het bos met een gouden zonnetje en een wapperende jurk of juist binnen op bed in een mooie kimono, dus meer een boudoirshoot. Alles is mogelijk.

Zwangerschapsshoot-Zwolle.jpg
Zwangerschapsshoot-Utrecht.jpg.jpg
Zwangerschapsshoot-Zwolle.jpg

Mijn werkwijze tijdens een zwangerschapsshoot

Als je rond de 14 weken zwanger bent is het handig om jouw zwangerschapsshoot in te plannen. Ik plan de shoot het liefst tussen de 30 en 34 weken in omdat je buik dan mooi rond is en de meeste vrouwen zich rond die termijn heel goed voelen. Je kunt zelf kiezen of je het liefst bij jou thuis fotografeert of dat je de shoot op een mooie buitenlocatie wilt doen, zoals een bloemenveld of op het strand. We bepalen vooraf jouw outfit(s) en eventueel die van de andere gezinsleden als ze meegaan tijdens de shoot. Voor jou heb ik een collectie droomjurken die je mag lenen.  Ik praat je door de hele shoot heen en het is het belangrijkste dat we het gezellig hebben met elkaar en dat jij je op je gemak voelt. De mooie foto's volgen dan vanzelf. We nemen in ieder geval alle tijd en doen wat fijn voelt.

Workshop-golden-hour-fotografie.jpg

Mini story

10 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
655 euro

Full story

30 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
798 euro

Complete story

Full gallery
Je ontvangt alle foto's
1050 euro

Familiefotograaf-Den-Haag_edited.png
bottom of page