Newborn fotoshoot Drenthe.webp
Newborn fotoshoot Drenthe.webp

Dit wil je voor altijd onthouden

Die mini voeten en handen met inimini tenen en vingers en de geur van je Newborn baby. Een nieuw wonder in jullie leven. Na de zwangerschap en bevalling achter de rug zijn jullie moe en trots op jullie kleine wonder. Tijdens de eerste week gaat de tijd heel snel, elke dag verandert je baby een beetje. Daarom is het heel waardevol om deze tijd vast te leggen tijdens een Newborn fotoshoot in omgeving Drenthe.

Vier de komst van je baby met een newborn fotoshoot

Voor heel eventjes stap ik jullie babybubbel binnen tijdens de Newborn fotoshoot in omgeving Drenthe om een tijd vast te leggen die nooit meer terugkomt. Het voeden, kroelen, je klein kindje die als een klein bolletje op je ligt. Op bed, op de bank of in de babykamer. Het kan ook samen met een trotse grote broer of zus. Tijdens de Newborn fotoshoot volgen we het tempo van je baby. Tussendoor geef ik wat kleine aanwijzingen voor verschillende houdingen, zodat je niet het gevoel krijgt dat je aan het poseren bent. De babyshoot is bij jullie thuis, ontspannen en ongedwongen. Als het heel warm weer is kan je ook kiezen voor buiten, dat kan ook prachtig zijn.

Mijn werkwijze vooraf en tijdens de newborn foshoot

Veel ouders nemen een paar maanden voor de uitgerekende datum contact met mij op, om vervolgens een datum te reserveren voor de Newborn fotoshoot in Drenthe. Zo ben je meestal verzekerd van een plek als je mij mailt als je ongeveer 20 weken zwanger bent. Ik stuur jullie vooraf mijn brochure waar alles in staat wat je wil weten om je optimaal voor te bereiden. Vervolgens zet ik twee data in mijn agenda zodat we voor geval nodig een back-up plan hebben. We plannen het beste tijdstip in op basis van het licht in jullie huis. Er is geen haast en ik neem Ale tijd voor jullie. Ik begeleid jullie voor de camera zodat jullie voor altijd mooie en blijvende herinneringen hebben aan deze bijzondere tijd. Maak je geen zorgen over de kleding, ik heb namelijk een collectie met droomjurken voor jou en leuke pakjes en swaddles voor de baby. 

Newborn fotoshoot Drenthe.webp
Fotoshoot newborn Drenthe.webp
Fotoshoot newborn Drenthe.webp

Bewegende beelden van je baby

Bij een Newborn fotoshoot kan ik ook een korte video van jullie inimini maken, zodat je bewegend beeld hebt van deze speciale tijd.

Had de tissues er maar bij want de video is zeker een tranentrekker :) Bewegend beeld komt vaak nog sterker binnen. De video kan je alleen boeken in combinatie met de Newborn fotoshoot.

  • Iniminivideo van 45 seconden.

  • Voor altijd mooi bewegend beeld van jullie als gezin met jullie pasgeboren kindje.

  • Meerprijs: 185 euro.

Pakket 1

10 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
339 euro

Pakket 2

30 HR foto's
Zelf jouw lievelingsfoto's kiezen
495 euro

Pakket 3

Full gallery
Je ontvangt alle foto's
575 euro

Boek hier jouw shoot
arrow&v
arrow&v
Welke dag komt je het beste uit?
arrow&v

Bedankt voor je boeking!

Newborn fotoshoot Drenthe.webp