top of page
Familiefotografie-workshop.jpg

Online golden hour cursus

Golden hour is het zachtste en warmste licht van de dag waardoor je de meest magische foto's kunt maken. Maar hoe pak je een shoot aan tijdens dit uurtje? Hoe zorg je dat je snel kunt werken en een volledige fotoserie in korte tijd maakt? Op welke manier gebruik je het licht optimaal? En welke instellingen horen daar dan bij? Hoe stuur je een gezin aan? En wat doe ik allemaal in het editproces daarna? Dit laat ik je allemaal zien in deze online cursus.

- instellingen: we beginnen met de manier waarop je je camera het beste kunt instellen tijdens een golden hour shoot.

- lichtgebruik: wanneer gebruik je welk meelicht, zijlicht of tegenlicht? Hoe gebruik je de zon? Waar zet je de de modellen neer en waar sta jij zelf?

- meekijken hoe ik een gezin aanstuur: je kijkt een volledige golden hour shoot op de Veluwe met mij mee. Aan mijn zijde vind je een van de deelnemers van deze cursus die al haar vragen stelt en met mij mee fotografeert.

- meekijken met een motherhoodshoot op de heide. Hier zie je de aansturing van een mama met drie kindjes.

- een inkijkje in hoe ik mijn dronefoto's maak.

- storytelling: ik laat je zien hoe ik een verhaal vertel met mijn fotoseries en welke aanwijzingen ik tijdens de shoot geef om dat effect te bereiken.

- editen: de foto's die ik bij de meekijkvideo maak edit ik terwijl je meekijkt. Zo zie je stap voor stap hoe ik tot mijn eindresultaat kom. 

De details

 

  • Direct beginnen.

  • Blijft in ieder geval 9 maanden online staan na je aankoop.

  • Prijs: nu 333 euro.

bottom of page