top of page
Lightroom preset familiefotografie.jpg

De magische touch voor al je foto's

preset

Deze preset voor Lightroom zorgt voor een frisse huid, warmte in het beeld en je kan er zowel de moody kant mee op als de wat frissere look.

Hi love!

de fijnste basispreset

Tadaa! Dit is mijn preset voor Lightroom Classic waar ik alle foto's die ik maak mee edit en waar ik twee jaar aan heb gewerkt om 'm zo te krijgen als nu. Met warme tinten in de natuur, kleur (want daar hou ik van!) en toch fijne romige en frisse huidtinten. Je kunt 'm gebruiken voor al je foto's en aanpassen naar jouw stijl. Als ik ermee edit, blijf ik meestal in het bovenste menu van Lightroom: ik pas dus alleen belichting, schaduwen, warmte en verzadiging aan. Dus geen ingewikkelde editsessies per foto, maar een preset die jou helpt in jouw fotografie. Benieuwd? Bekijk hieronder de befores & afters van verschillende settings. Zowel in het bos, binnen, in het groen van een bloemenveld als een babykamer: hij werkt voor elke situatie goed. 

Lightroom preset familiefotografie.jpg
Family after-1.jpg

In de flow

edits waar je blij van wordt

+ Geschikt voor alle locaties en lichtomstandigheden: binnen & buiten, bewolkt, zonnig en golden hour.

+ Frisse huid, niet te oranjegeel.

+ Makkelijk aanpasbaar in het bovenste basismenu van Lightroom Classic.

+ Bedoeld voor het editen van RAW foto's in Lightroom Classic.

+ 1 basisstijl voor al je beelden waar je vervolgens alle kanten mee op kunt: frisser, meer moody, meer kleur, meer warmte.

+ Scheelt je uren priegelen in Lightroom.

Befores & afters

Familiefotograaf-Den-Haag_edited.png
bottom of page