Newbornfotografie.jpg

Lightroom preset 

De preset voor Lightroom waar ik alle foto's die ik maak mee edit en waar ik twee jaar aan heb gewerkt om 'm zo te krijgen als nu. Met warme tinten in de natuur, kleur (want daar hou ik van!), maar frisse huidtinten. Je kunt 'm gebruiken voor al je foto's en aanpassen naar jouw stijl. Als ik ermee edit, blijf ik meestal in het bovenste menu van Lightroom: ik pas dus alleen belichting, schaduwen, warmte en verzadiging aan. Dus geen ingewikkelde editsessies per foto, maar een preset die jou helpt in jouw fotografie.

Stuur me via onderstaande knop een mail dat je de preset wilt kopen en ik kom bij je terug met een betaal- en downloadlinkje zodat je aan de slag kunt.

De preset is geschikt voor Lightroom Classic en bevat een binnen- en buitenversie. 
Prijs: 199 euro (incl. btw).

Alleen te boeken bij een preset: een halve mentorsessie waarin ik je in een uur mijn preset uitleg en waarin we een paar van jouw foto's gaan editen.

Natuurlijke-familiefotografie

Proberen hoe de preset bij jouw foto's staat?
Benieuwd hoe deze preset op jouw beelden staat? Stuur mij 2 RAW 
foto's, ik edit ze voor je en je krijgt ze terug in JPG. Zo kan je de preset even passen en kijken of het iets voor jou is.

Zwartwit-preset.jpg

Zwartwit preset

Nieuw! Een zwartwit preset
Om extra variatie in je fotoserie te krijgen, kun je bijvoorbeeld een selectie van je beelden in zwartwit editen. Doordat je geen kleur gebruikt, wordt de focus gelegd op het verhaal van de foto, zonder dat de kleuren daarbij afleiden. 

Prijs zwartwit preset: 49 euro (incl btw).

Familieshoot-Drenthe.jpg

Before & after

Deze foto's zijn gemaakt door collegafotograaf Karlijn van Gestel, die ook mijn preset gebruikt. Hier ze je de before & after foto's.

Preset-familieshoot.jpg

Before

Preset-familieshoot.jpg

Before

Preset-familieshoot.jpg

Before

Preset-familieshoot.jpg

After

Preset-familieshoot.jpg

After

Preset-familieshoot.jpg

After