top of page

Hoe ziet een zwangerschapsshoot op het strand in Den Haag eruit?

Je bent zwanger, wat bijzonder! In het begin is er nog weinig te zien, maar zodra je buik begint te groeien, verandert er elke week wel iets. Hoe langzaam de tijd ook lijkt te gaan, opeens komt de uitgerekende datum snel dichterbij. Wanneer plan je een zwangerschapsshoot? En wat voor kleding draag je tijdens een zwangerschapsshoot? In deze blog geef ik je een paar tips.

1. Wanneer plan ik een zwangerschapsfotoshoot in?

Als je rond de 30 - 34 weken zwanger bent is het ideaal om je zwangerschapsshoot te plannen. Je buik is dan mooi rond, de meeste vrouwen zijn niet meer misselijk en voelen zich best fit.


2. Wat trek ik aan tijdens een zwangerschapsshoot?

Wat heel goed werkt is een lange zwierige jurk of juist een rok en een top. Van de combinatie rok en top ben ik enorm fan: als je een rok met elastiek in de taille kiest, kunnen we makkelijk foto's maken van je blote buik. En geloof mij, dat is echt het allermooiste met een gouden zonnetje. Je mag vooraf altijd met mij overleggen over wat je aantrekt tijdens de fotoshoot van je zwangerschap.

3. Hoe bereid ik me voor op de fotoshoot?

De meeste vrouwen vinden op de foto gaan best spannend. Dat is normaal, we zijn in het dagelijks leven geen model en niet gewend om voor een camera te staan. Ik begeleid je voor de camera en stel je op je gemak. Het kan zijn dat je vooraf nog even lekker naar de kapper gaat zodat je haar op je allermooiste zit tijdens de zwangerschapsfotoshoot. Mooi gelakte nagels zijn ook prachtig omdat we vaak ook een paar foto's maken met je hand op je buik.


4. Kan de rest van mijn gezin of mijn partner ook mee op de foto?

Ja tuurlijk kan dat! Omdat je buik het stralende middelpunt is, maken we ook van jou afzonderlijk wat foto's. De andere foto's die we maken tijdens de zwangerschapsshoot zijn met je gezinsleden erbij. Zo doe je een fotoshoot van je zwangerschap en een familieshoot in een.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page