top of page

Een familie fotoshoot op de heide

De heide is een van mijn favoriete locaties om een fotoshoot op te doen. Het is er elk seizoen mooi, met als hoogtepunt natuurlijk augustus en september, als de heide paars kleurt. Ik laat je graag wat verschillende beelden zien die ik maakte tijdens een fotoshoot op de heide met het gezin van Dagmar & Steffen. Zij hebben twee hele schattige jongetjes: Olav en Kjeld. Die het allebei heerlijk vonden dat ze voor deze familieshoot wat langer op mochten blijven en lekker in het zand mochten rennen en spelen.


familie fotoshoot heide

Kleding voor een fotoshoot op de heide

Vooraf hebben we goed overlegd over welke kleding mooi zou zijn tijdens deze shoot op de heide. Omdat de heide op dit moment in bloei was, wisten we dat die wat kleur zou geven in de foto’s. Daarom hebben we alle kleding naturel gehouden zodat ze mooi inblenden in de heide. Ik adviseer je graag over wat jullie aantrekken tijdens de familie shoot. Voor de mama’s heb ik een collectie droomjurken waar je uit kunt kiezen. Vooraf ontvang je van mijn een brochure met meer informatie en kun je een kijkje nemen in mijn lookbook met jurken. Vaak is het fijn om even met elkaar te appen zodat we alle outfits kunnen afstemmen.


familie fotoshoot heide

Locaties fotoshoot op de heide

Een van de mooiste locaties voor een fotoshoot op de heide vind ik de Veluwe. In de omgeving rondom Apeldoorn en Nunspeet zijn hele mooie plekjes waar ik graag kom met mijn camera en de gezinnen die ik fotografeer. Doordat er een hoogteverschil is in, krijgen de beelden wat meer diepte en daar hou ik enorm van.


familie fotoshoot heide

Kom je uit het noorden van Nederland? Dan zijn er ook hele magische plekjes voor een fotoshoot te vinden in Drenthe. Voor een zachte gloed in de foto’s en een mooie ondergaande zon spreken we af rond golden hour, dat is ongeveer een uurtje voordat de zon ondergaat. Genoeg geschreven: kijk zelf maar naar de foto’s, die vertellen je alles. Meer informatie over de fotoshoot op de heide lees je hier.


familie fotoshoot heide

コメント


bottom of page