top of page

Kimono zwangerschapsshoot

De kleine die in je buik zit, deze onvergetelijke tijd die misschien heel langzaam en tegelijkertijd heel snel voorbij gaat. Zwanger zijn van dit kindje komt nooit meer terug, het is alleen nu en dat wil je voor altijd vastleggen. Met een kimono zwangerschapsshoot maken we een blijvende herinnering aan jouw mooie buik.


Een mooie jurk of kimono voor de zwangerschapsshoot

Heb je geen idee aan wilt doen voor de zwangerschapsshoot? Geen zorgen, want ik heb prachtige kleding voor zwangeren, dus je hoeft het niet zelf te kopen. In mijn klantengarderobe heb ik een collectie van kimono’s en flowy jurken voor de zwangerschapsshoot. Bijna alle kimono’s en jurken heb ik in verschillende maten, ze vallen losjes waardoor er altijd eentje bij zit die perfect bij jou past.Kimono voor zwangerschapsshoot uitzoeken

Neem zelf een kijkje in mijn lookbook met droomjurken, je ontvangt een linkje naar dit lookbook na de boeking van een shoot. Nadat je hebt gekeken, stuur je jouw favorieten door. Samen kijken we - mochten er ook broertjes of zusjes en een papa mee gaan - wat mooie kledingcombinaties zijn. Dus met de styling help ik ook graag zodat alles mooi bij elkaar en bij de omgeving waarin we gaan fotograferen past. De selectie van jurken/kimono's neem ik mee naar de shoot waar we ze eventueel nog even kunnen passen en dan kan je kiezen welke je het mooiste vindt. Tussendoor wisselen kan natuurlijk ook.


Waar maken we de foto’s?

We maken foto’s op een locatie die jij mooi vindt. Buiten op het strand of in het bos bijvoorbeeld met een wapperende jurk in de wind. Of juist thuis binnen op bed, hiervoor is een kimono prachtig, dus meer een boudoir shoot. Hier vind je meer informatie over een kimono zwangerschapsshoot.


Comments


bottom of page