top of page

Newbornshoot thuis Den Haag

Op een paar minuten van Den Haag fotografeerde ik de lieve Doris en haar papa en mama. Haar babykamer was een van de mooiste die ik tot nu toe heb gezien dus stiekem kun je ook wat babykamerinspiratie opdoen :)


Ik houd van die ronde spiegels. Ze staan niet alleen mooi, het geeft mij ook nieuwe manieren om een foto te maken. Deze spiegel hangt boven de commode en kijkt uit op het bedje van Doris.
Wat zijn ze mooi, deze mama en haar dochter.
Doris was de halve shoot aan het drinken en dus super relaxt!

Trotse papa.

Wat blijven die kleine kleertjes toch lief!Doris was heel alert en hield mij goed in de gaten.


Hoi pap!


Het leuke is dat oma de shoot cadeau had gegeven. Doris is haar eerste kleinkind en ze was al helemaal aan haar oma-rol gewend. Zo lief. Ze vertelde me dat ze een blijvend cadeau wilde geven aan haar dochter, omdat ze al zoveel kleertjes en speelgoedjes had gekregen. Een heel leuk idee om een newbornshoot cadeau te doen, dat blijft altijd waardevol.


En zo heb ik nog tientallen andere mooie plaatjes van deze shoot die ik allemaal wel zou willen delen :) Wil je ook graag een newbornshoot boeken? Lees dan hier even verder. Het lijkt me te gek om ook jouw kleintje vast te leggen.


Comments


bottom of page