Hi, it's me!

Ik ben Anneloes van de Peppel en Inimini is mijn tweede baby :) Mijn eigen bedrijf dat ik met heel veel liefde en aandacht heb opgebouwd, eerst nog naast een vaste baan, nu met mijn volledige focus. Met mijn foto's wil ik een gevoel vangen en de liefde van jullie gezin in beeld brengen.

Mijn passie voor mooie beelden begon al jong, in de fotowinkel van mijn vader waar ik zag hoe foto's ontwikkeld werden. Thuis lagen er altijd camera's, lezen en fotorolletjes (ja zo oud ben ik!). Toen ik verder opgroeide verslond ik modetijdschriften en weer wat later kwam Pinterest in mijn leven waar ik helemaal los ging met het verzamelen van mooie foto's. Het zat er altijd al in, maar kwam er pas uit toen ik zelf moeder werd. 


geboren in 1988 / mama van Julius / studeerde Communicatie en Geschiedenis in Groningen / kletskous / koffieliefhebber / als het kan sta ik om 6 uur op / geboren in Drenthe / liefde voor styling / enthousiasteling / maar ik kan ook heel rustig zijn / samen met Jaco / in 2021 verhuisden wij van Den Haag naar een piepklein dorp in Drenthe / ons huis is na een mega verbouwing nog steeds niet af / ik hou van water en zwemmen en kies hier mijn vakanties op uit / glutenvrij / dol op golden hour licht / voor chocolade kun je me wakker maken. 

Get to know me

Iniminifotografie.jpg

Behind the scenes foto door Eline Froukje photography

Boek hier jouw shoot
arrow&v
arrow&v
Welke dag komt je het beste uit?
arrow&v

Bedankt voor je boeking!